revisio n+esencial 768x480
revisio n+esencial 768x480

Què cal revisar del cotxe abans de marxar de viatge

Recomanacions per no tenir ensurts.

Consells a tenir en compte abans de realitzar un viatge en cotxe, per no tenir cap contratemps i poder sortir sense preocupacions cap a la nostra destinació.

Neumàtics: deveu comprovar que el dibuix tingui els solcs adequats per a una bona adherència a l’asfalt, això ho podeu fer ficant una moneda d’un euro, si queda coberta fins a la meitat el solc té la fondària deguda, sinó, convindria canviar el pneumàtic. També és important comprovar que porteu la pressió de les rodes adequada. 

Nivells: comproveu els nivells d’oli, líquid de frens, aigua i líquid refrigerant.

Bateria: comproveu que la bateria estigui en bon estat, perquè del contrari en qualsevol moment el cotxe us pot deixar tirats.

Frens: per conèixer l’estat del sistema de frenada, deveu observar el desgast dels discos de fre, ja que després d’uns vuit anys, s’han de revisar o fins i tot canviar. Les pastilles de fre també s’han de tenir en compte, perquè si estan perjudicades podrien fer malament la seva funció.

Suspensions: han d’estar en perfectes condicions, ja que són un dels elements del vehicle que estan sempre en continu funcionament. 

Llums: el sistema d’enllumenat ha d’estar ben regulat i ha d’il·luminar de forma correcta. 
Equipatge: mai fiqueu bosses o altres objectes pesats a les places posteriors del cotxe, ja que en cas d’una frenada poden causar la mort immediatament.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive