És important cuidar la pell durant l'estiu
Notícies relacionades
És important cuidar la pell durant l'estiu

Productes que t’ajudaran a preparar la pell per l’estiu

Arriba el moment de protegir-se bé del sol

L’exposició directa al sol de la nostra pell no només ens pot afectar estèticament amb el sorgiment d’arrugues o taques, també incideix en la nostra salut. És popular la frase “la pell té memòria” i per això cal cuidar-la en tot moment, especialment a l’estiu quan estem més exposats als rajos ultraviolats. Hi ha certs elements molt importants que hem de tenir en compte per protegir-nos. 

Crema de protecció solar. Protegeixen la pell dels rajos. És aconsellable consultar a la farmàcia quin tipus de protecció necessitem en funció del nostre tipus de pell i l’exposició solar que tindrem. A més a més, amb la protecció solar podem posar-nos morenos progressivament sense fer-nos malbé la pell. 

‘Aftersun’. Hi ha diverses cremes que ajuden a calmar la pell després de l’exposició al sol. Moltes d’elles porten elements que hidraten i deixen la pell més suau. No s’ha de confondre amb la protecció solar. 

Crema hidratant. Durant tot l’estiu és important hidratar-se la pell per fora per tenir-la sana i amb un bon aspecte. És important fer incidència en llocs que solen patir més com és el rostre, el coll, les cames i els peus. 

Exfoliants. De tant en tant és bo exfoliar-se la pell per desfer-nos de la pell morta. D’aquesta forma també aconseguim que les cremes de protecció i hidratants siguin més efectives i cobreixin bé el cos.
 
Bona alimentació. La pell es cuida per fora però també per dins. És essencial tenir una dieta equilibrada i no abusar de menjar amb molt sucre o processats. També cal vigilar amb les begudes alcohòliques, ja que provoquen deshidratació. 

Hidratació. Amb la calor s’ha de beure aigua habitualment per no deshidratar-nos. També és aconsellable consumir aliments que en portin en abundància  com la síndria o els sucs naturals. La teva pell ho agrairà. 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive