Un dels treballs florals de l'empresa
Un dels treballs florals de l'empresa

Plantes i flors naturals per fer més atractiu el teu negoci

L’empresa Plouen Flors s’ha especialitzat en la decoració floral de restaurants, botigues, consultes mèdiques i altres establiments

L’ornamentació floral, feta amb flors naturals i ben cuidades, pot canviar del tot l’atmosfera d’un espai i fer la vida més agradable als qui hi viuen, hi treballen o el visiten. Per tant, també pot ajudar a que un negoci funcioni millor. Amb aquesta premissa s’ha creat Plouen Flors, una empresa especialitzada en decorar restaurants, botigues, consultes mèdiques i tota mena d’establiments amb plantes i flors naturals. A més, s’encarreguen del seu manteniment, per tal d’assegurar-se que les flors sempre es vegin cuidades i en ordre. 

“No volem ser una empresa de jardineria més, sinó que ens dediquem en exclusiva als negocis”, explica Marina Fragoso, impulsora de Plouen Flors, que ha comptat amb el TecnoCampus com a assessor per crear el pla empresarial i de negoci d’aquest projecte. Fragoso explica que el seu paper consisteix en assessorar els negocis que volen aquest tipus de decoració. “Sovint no saben quines plantes i flors els aniran millor per a les característiques del seu local, tampoc saben com cuidar-les i a més desconeixen la normativa municipal en aquest àmbit”, destaca Fragoso.

Segons la florista, està més que demostrat els beneficis de comptar amb plantes i flors naturals en un establiment. “Ajuden a atreure gent al teu negoci, on hi troben un espai relaxant i cuidat”, destaca Fragoso, que també apunta que quan tens natura ben cuidada “envies un missatge positiu al teu client, de cura pels éssers vius i per l’entorn de tots”. Uns serveis que, a més, Plouen Flors ofereix a preus assequibles perquè tota mena de negocis s’hi puguin adaptar. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive