-
-

Salva

VisitMataró: les joies de la ciutat

La renovada web de promoció turística de la ciutat destaca esdeveniments, activitats i tot el que pot atraure turistes a la capital del Maresme.

 Mataró aposta per un turisme constant, no només durant els mesos d’estiu sinó que sigui capaç de venir tot l’any. Una idea ambiciosa que es reflecteix amb el nou portal (fa escasses setmanes que està en funcionament) VisitMataró.com, una renovada web de promoció turística que està enfocada a atraure visitants de dins i de fora del territori català i espanyol. La seva ordenació, dinamització i promoció vol potenciar la marca de la ciutat com un lloc on val la pena venir. “Hem treballat en ella durant un any, pensant en una oferta dinàmica, un aspecte modern i disponible en quatre idiomes -català, castellà, anglès i francès- per adreçar-nos a tot tipus de públics”, explica Marta Ruiz, cap de secció de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Mataró. El resultat és un portal perfectament adaptat a tots els dispositius que segrega per temàtiques i objectius cadascun dels seus apartats.

“Tenim propostes diferenciades per si es ve a la ciutat en família, amb amics o en parella”, relata Ruiz, que afegeix: “També es pot visitar segons  temàtiques o interessos, com pot ser el modernisme, l’esport o el descans”.
VisitMataró és un mirall de tot el que ofereix la ciutat, i posa en valor les virtuts d’una capital del Maresme que amaga més tresors dels que inclús alguns mataronins es poden imaginar. “Volem posicionar Mataró com a destinació turística en mercats de proximitat i internacionals, captar nous visitants i aconseguir un turisme que pugui venir tot l’any”, expliquen des de Promoció de Ciutat.

Per fer-ho, el portal té espais dinàmics que intenten anar canviant perquè sempre hi hagi la sensació de moviment i de noves activitats a fer. Trobades com la Festa al Port, el Festival Internacional d’Orgue, Les Santes de Mataró o el Festival Tast de Jazz són protagonistes durant els mesos de juny i juliol però no ho seran a l’agost.

No falten el que es considera des de Promoció de Ciutat les “experiències top”, que destaquen el bo i millor de la capital del Maresme segons el seu parer. Actualment hi ha en aquest apartat les platges de la ciutat, la Nau Gaudí, la Casa Coll i Regàs, les activitats nàutiques, el Conjunt dels Dolors i el Museu de Can Marfà del Gènere de Punt. Amb un recull de ‘shopping’, gastronomia i allotjaments, VisitMataró acaba sent un aparador del que és Mataró.

Pensant més enllà de l'estiu

 Una de les voluntats de VisitMataró i la Promoció de Ciutat és pensar més enllà de l’estiu. Per això ja tenen previstes les activitats que es podran fer en el segon semestre de 2018, i que van des del Mataró modernista amb rutes dins de la ciutat, centrades en Puig i Cadafalch o el triangle modernista del Maresme, fins a el Mataró industrial (TecnoCampus, cooperatives, patrimoni cooperatiu), el passat històric de Mataró amb Salve Iluro, el primer ferrocarril o la ruta de Mar i rutes de temàtica lliure: patrimonial i comercial.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive