-
-

Una ‘app’ que permet accelerar les vendes i estalviar temps als comercials

L’empresa Appsalerate, amb seu a la Incubadora del TecnoCampus, distribueix Smart Sales, una ‘app’ per a iPad que facilita molt la vida als comercials

L’empresa Appsalerate està instal·lada a la Incubadora. L’han impulsat dos socis de Granollers i Caldes d’Estrac, alumini de Tecnocampus, experts en comerç i màrqueting digital. Es tracta d’una spin-off per distribuir les solucions d’una empresa multinacional belga del camp del màrqueting. En concret una App, Smart Sales, que segons els seus promotors “permet accelerar les vendes” de qualsevol empresa. “Els comercials s’estalvien 90 minuts diaris i augmenten les seves vendes entre un 15 i un 20%”, destaquen des de la firma. Com és possible això? L’App, pensada especialment per a iPad, concentra tot el que necessita un comercial. Des de la geolocalització i l’optimització de les rutes digitals fins a un catàleg digital amb dades dels stocks disponibles, possibilitat de prendre comandes directament al punt de venda, generació de factures, mòduls de presentació per mostrar i compartir documents, oportunitats que sorgeixin de “crosselling” amb els clients, estadístiques per conèixer el desenvolupament comercial, etc. “Aquesta eina permet que cada comercial sàpiga què ha de fer, com i quan, i com d’a prop està d’aconseguir els seus objectius. L’únic del que s’ha de preocupar és de vendre”, destaquen des d’Appsalerate.

La firma compta amb el suport del TecnoCampus a través de la seva incubadora d’empreses. Segons els gerents d’Appsalerate, això els facilita un munt de coses. Per exemple, tenir accés a professionals qualificats,  diferents opcions en material de promoció que els ofereix TecnoCampus, l’assessorament i mentoratge del parc empresarial i universitari i la privilegiada ubicació geogràfica.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive