UCI de l'Hospital de Mataró amb 13 pacients Covid. Foto: CSdM
UCI de l'Hospital de Mataró amb 13 pacients Covid. Foto: CSdM

L’UCI de l’Hospital de Mataró ja està a més del 50%

Els pacients crítics de Covid-19 de l’Hospital de Mataró ja ocupen 12 llits d’UCI i la darrera setmana hi ha hagut 3 defuncions

Puja una mica la pressió assistencial de la pandèmia de Covid a l’Hospital de Mataró. En una setmana han augmentat en 5 pacients el nombre total d’ingressats i en 2 el nombre de crítics. D’aquesta manera ja hi ha més de la meitat de llits d’UCI ocupats per pacients de virus.

El Consorci Sanitari del Maresme ha comunicat la situació d’atenció a la Covid-19 a l’Hospital a dia 22 de desembre. La “foto” prèvia a Nadal és de 41 pacients ingressats, dels quals 12 són a les unitats de cures intensives i 5 al centre sociosanitari de Sant Jaume i Santa Magdalena. També s’han produït 3 defuncions en el decurs dels darrers 7 dies.

La comparació amb set dies enrere

En termes comparatius, la situació és d’estabilitat i lleuger augment de la pressió respecte les dades de fa una setmana. Hi ha, a dia d’avui, 5 pacients més en total i 2 llits d’UCI més ocupats. També s’han produït el triple de defuncions (d’1 a 3). Amb l’augment d’ocupació de llits d’UCI, els pacients de Covid tornen a suposar més de la meitat dels llits per a crítics dels que disposa l’Hospital (12 del total de 22).

A nivell català, també a dia d’avui dimarts 22 de desembre, el departament de Salut ha informat que hi ha 1.610 pacients ingressats als hospitals amb covid-19, 13 menys que en l'anterior balanç, tot i que pugen a 334 les persones a l'UCI, 7 més que fa 24 hores.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive