Imatge d'arxiu del braç del port tancat en un temporal anterior.
Notícies relacionades
Imatge d'arxiu del braç del port tancat en un temporal anterior.

Tanquen parcs i el braç del Port a Mataró per la ventada

Es manté l'alerta aquest dimarts per ventades de més de 70km/h i onades de 4 metres a Mataró i el Maresme

L'Ajuntament de Mataró ha tancat els accessos a espais públics com ara el Parc Central o el braç del port, davant de l'alerta per vent i onatge a causa del temporal que es viu al Maresme i a la costa central de Catalunya des d'ahir, amb previsió que s'allargui durant tot aquest dimarts, dia 17 de gener. 

Segons ha anunciat la Policia Local a través de les xarxes socials, a banda del Parc Central i del passeig del port, també s'ha barrat l'entrada al Pati de Can Marchal, a l'Eixample, i al Parc de Can Clavell, al barri dels Molins. Una mesura que es pren davant la previsió de ràfegues de vent superiors a 70km/h i onades que poden arribar als 4 metres. 

Davant de les circumstàncies actuals, es recomana especialment a la població evitar aproximar-se massa a la zona marítima, tenint en compte que l'impacte de les onades pot ser molt fort i arribar a superar murs de contenció i endinsar-se metres endins en els passeigs i vials. 

Aquest dimarts es manté activada l'alerta VentCat per part de Protecció Civil de la Generalitat, per previsió de fort vents. Des de l'organisme es recomana extremar les precaucions en la conducció, mantenir molta prudència en les activitats a l'aire lliure, retirar els objectes que puguin caure a la via pública des de balcons o llocs elevats.

El telèfon d'emergències 112, ha rebut, durant la nit passada, un total de 67 trucades a causa del fort vent. En concret, un total de 7 al Maresme, a més de 16 al Vallès Occidental, 9 al Barcelonès i 8 al Vallès Oriental. Davant del fet que l'episodi de vent i onades durarà tot aquest dimarts, es demana extremar la precaució a la via pública, evitant els llocs alts, pròxims al mar o zones arbrades, així com els desplaçaments en vehicle privat si no són estrictament necessaris. 

Comentaris (2)

roberto rodrigo Fa 8 mesos
Se me saltan las lágrimas .... los funcionarios del ayuntamiento de Mataró anticipandose a los posibles problemas. Si no lo leo no me lo creo. Los milagros existen señores.
La gent hi va igual Fa 8 mesos
Al vell espigó està prohibit accedir-hi. Sempre hi ha gent. Al braç del port està prohibida la circulació de vehicles, monopatins, patins, patinets.... Sempre està ple de bicicletes, patinets, patins, monopatins... On és la Policia Local?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive