Suport a la gestió del dol als familiars de víctimes de la Covid. Foto: arxiu
Suport a la gestió del dol als familiars de víctimes de la Covid. Foto: arxiu

Suport per al dol dels familiars de difunts de COVID-19

La Fundació Hospital i Cabré Junqueras ofereixen suport al dol amb un programa d'atenció gratuïta a càrrec de psicòlegs experts en l'ámbit

La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, amb el suport addicional de Serveis Funeraris Cabré Junqueras, han impulsat un programa d'atenció al Dol per a familiars de difunts de Covid-19. Quelcom que la Fundació mataronina ja realitzava i que ara es veu reforçat a través de l'empresa de serveis funeraris. 

L'objectiu del programa és donar resposta a la situació creada per la pandèmia. Els impulsors expliquen que afrontar la pèrdua d'un familiar en aquestes circumstàncies genera una situació d'especial vulnerabilitat psicològica que limita l'expressió dels sentiments i de les emocions, fet que pot afavorir una mala gestió del procés natural del dol.

 El suport de Cabré Junqueras permetrà, segons destaquen des de la Fundació, seguir atenent a familiars de difunts de COVID, especialment aquelles famílies més vulnerables o en risc d’exclusió social. Per fer-ho, es posa a disposició un correu electrònic de contacte on realitzar les demandes de suport al dol: atenciodol@fundaciohospital.org

L’atenció és gratuïta i la donen psicòlegs amb experiència en l’atenció de persones en procés de dol. Accions com aquestes, segons destaquen a la Fundació Hospital, donen l’oportunitat de fer més accessibles uns serveis, que ara més que mai, són molt necessaris i permeten a la Fundació seguir donant suport i acompanyament psicològic per generar el màxim benestar a les persones que han perdut un familiar dins del context de covid-19..

La Fundació Hospital i Cabré Junqueras en el marc del conveni de col·laboració “d’Acompanyament al Dol i les Pèrdues”, treballen conjuntament per oferir atenció psicològica especialitzada al Dol  a Mataró i el Maresme.

 

 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive