Màquines treballant a les obres del Sorrall. Foto: PUMSA.
Màquines treballant a les obres del Sorrall. Foto: PUMSA.

Capgròs.com

S'inicien les obres d’urbanització del sector El Sorrall

És la primera actuació de diferents fases, que comença amb la urbanització del tram de la carretera d’Argentona

L’empresa municipal d’urbanisme PUMSA ha iniciat aquest mes de juliol les obres d’urbanització del sector El Sorrall, que preveu la transformació de la carretera C-1415 en via urbana.

En concret, és la primera actuació de diferents fases, que comença amb la urbanització del tram de la carretera d’Argentona que passa pel Sorrall, entre l’inici del terme municipal de Mataró i la rotonda on conflueixen l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i les rondes de Bellavista i de Josep Tarradellas (rotonda del d’Ara).

També comporta la creació d’una nova rotonda que servirà per connectar la carretera d’Argentona amb el nou giratori que la Generalitat ha posat recentment en servei a la Via Sèrgia dins el projecte de millora dels accessos de la C-32.

Segona fase

La segona fase de les obres, que es preveu iniciar al novembre, consistirà a construir una de les dues calçades del vial d’enllaç entre aquesta nova rotonda i el nou giratori de la Via Sèrgia. 

El pressupost d’adjudicació de la primera fase que ara s’executa és de 579.862,82 € IVA inclòs, i es finança en part amb una subvenció de la Diputació de 470.000 € en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015. L’empresa que realitza les obres és Construccions Deumal, SA. Es preveu que les dues fases finalitzin al desembre d’aquest any.
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive