‘Rocafonda vol solucions’, portada del Capgròs 1651
‘Rocafonda vol solucions’, portada del Capgròs 1651

‘Rocafonda vol solucions’, portada del Capgròs 1651

Ja podeu llegir online el Capgròs 1651, dedicat al barri mataroní on els veïns estan farts de la situació

La portada del Capgròs 1651, que ja és als vostres punts de recollida habitual de Mataró i el Maresme i que també es pot llegir en format online, posa el nom de Rocafonda sobre la taula. No és el primer cop que el barri és focus de diferents problemàtiques com la inseguretat, les ocupacions o l’incivisme però aquesta vegada són els propis veïns els que s’afarten i demanen que es reaccioni. El titular és eloqüent: Rocafonda vol solucions.

De Rocafonda prenen la paraula els veïns i també l’Ajuntament, que presenta el seu pla de seguretat. De Rocafonda se’n ressenyen les causes històriques de l’actual situació i s’esbossen possibles solucions per un hipotètic pla de xoc pel barri.

Al Capgròs 1651 també s’hi tracta en profunditat el replantejament del sector del Sorrall, el tancament definitiu del Cas Helena Jubany o les últimes incidències respecte l’incompliment de normatives i restriccions de Covid. No hi falta tota l’actualitat esportiva i comarcal a més d’un Quedem amb cites culturals del cap de setmana.

 

Comentaris (1)

Jaume Capdevila Fa 1 any
Baja... no deieu que no hi havia cap problema d'inseguretat a Rocafonda? Segur que són els de la ultradreta els que es queixen... (ironía).

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive