Obres a la sala polivalent del barri del Palau de Mataró. Foto: Ajuntament
Obres a la sala polivalent del barri del Palau de Mataró. Foto: Ajuntament

Reprenen les obres de la sala polivalent del barri del Palau

Les obres de l'edifici adjacent al poliesportiu van quedar aturades per la Covid i per l'incompliment de contracte amb la primera empresa adjudicatària

La construcció d'un equipament cívic al barri del Palau de Mataró s'ha reprès aquest mes de juliol després de prop de dos anys aturades per la Covid i per problemes legals. Les obres finalitzaran en uns quatre mesos i la nova sala polivalent podrà acollir cursos de ball, assajos musicals o classes programades d’activitat física, entre altres usos.

Es tracta d'un equipament adjacent a la Pista Municipal Poliesportiva del Palau, un antic mòdul de vestidors que estava en desús i que s'amplia amb un nou volum. Les obres es van iniciar al desembre de 2019 però van quedar aturades per la Covid i, posteriorment, per problemes amb la primera empresa adjudicatària de la reforma, Civil Stone S.L, que segons l'Ajuntament va incomplir el contracte. 

L’edifici reformat comptarà amb un vestíbul d’accés, els lavabos i vestidor, el magatzem, la sala tècnica d’instal·lacions, un despatx i un lavabo públic que tindrà accés independent de l’equipament. La part d’ampliació es destina a sala polivalent (92,83 m² útils). Es manté l'aparença exterior de l'edifici però millorant l'aïllament i la impermeabilització, mentre que la façana del nou volum tindrà panells prefabricats de fusta. 

Els treballs contemplen també la millora a la pista poliesportiva, que no estava prevista en el contracte inicial. Es fa el nou marcatge de l’àrea de joc, l’arranjament de la xarxa de protecció i el nou enllumenat de la pista  Amb les obres, l’equipament passarà a tenir ús cívic i funcionarà de manera adscrita al Centre Cívic Rocafonda-El Palau. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive