Un vehicle del servei de Mataró Bus
Notícies relacionades
Un vehicle del servei de Mataró Bus

Rebaixa als preus de Mataró Bus a partir de setembre

Des de l'1 de setembre la T-10 passa a costar 5,70 euros enlloc dels 8,15 euros habituals, i la T-Rosa 4,60 euros, dos euros menys que fins ara

A partir d'aquest dijous, dia 1 de setembre, entren en vigor les noves tarifes del servei de Mataró Bus. Els preus s'han reduït un 30% a la T-Rosa, que passa a costar 4,60 euros, i a la T-10, que tindrà un cost de 5,70 euros. Els preus es mantindran fins al 31 de desembre.

Es tracta d'una mesura de l'Ajuntament de Mataró, aprovada per decret en el marc dels ajuts directes de l'Estat a les entitats locals que presten serveis de transport col·lectiu, com és el cas de Mataró Bus. La iniciativa s'emmarca en la voluntat de promoure el transport públic en temps d'emergència climàtica i d'augment dels preus dels carburants, i que també ha inclòs la gratuïtat del servei de rodalies i de mitja distància de Renfe. 

Mataró Bus compta amb dues targetes de 10 viatges que són pròpies, la T-Rosa, per a majors de 65 anys, jubilats, pensionistes i persones amb discapacitat; i la T-10 no integrada. A partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre, les dues es vendran amb la rebaixa anunciada: la T-10 passarà a costar 5,70 € (el seu preu habitual és de 8,15 €) i la T-Rosa 4,60 € (la tarifa vigent és de 6,60 €).

Aquesta mesura es va informar el 20 de juliol a la Comissió Informativa Municipal de Qualitat Urbana: Sostenibilitat i Espais Públics i el Decret es va signar el 29 de juliol. D’acord al promig intermensual d’usuaris, l’aplicació d’aquesta rebaixa en el preu de les targetes pot suposar una afectació en la recaptació d’uns 86.000 €, que quedaria coberta pels ajuts de l’Estat.

Arxivat a:

Comentaris (2)

JAUME Fa 1 any
Trovo molt be tot lo que sigui afavorir el transport public. Pro trovo vergonyos que una ciutat de 130000h no puguis anar al aeroport amb bus (bueno despres de mes de 30m trucant al ajuntament, mobilitat, al 010, etc) he averiguat que sols ni ha un a las 15h de Sagales).
Israel Familiar Ferrera Fa 1 any
Podrien possar buses nocturns

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive