L'entrada a l'aparcament de plaça de les Tereses
L'entrada a l'aparcament de plaça de les Tereses

PUMSA destina 1,5 milions a obres de millora de l'aparcament de plaça de les Tereses

Rentat de cara que durarà cinc mesos, durant els quals el pàrking romandrà obert però amb menys places

L'aparcament de Plaça de les Tereses viurà un important rentat de cara. L'empresa municipal PUMSA, que n'és la propietària i el gestiona directament des que va acabar la concessió l'any 2017, iniciarà el proper dilluns 1 de juliol les obres de reforma. Tindran una durada de cinc mesos i es realitzaran per fases, de manera que el pàrking es mantindrà obert tot i que amb menys places disponibles. Els abonats sempre tindran la plaça garantida, tot i que amb canvis d'ubicacions. 

L'objectiu principal és adaptar l’aparcament soterrat a la normativa actual i millorar el seu aspecte general. Es donarà continuítat a les millores ja realitzades, com ara l'arranjament de la sortida de vehicles ampliant la rampa existent i la instal·lació de portes de tancament a les rampes per millorar la seguretat, entre altres treballs de manteniment. El nou projecte té un cost d'1,5 milions d'euros i preveu la construcció de vestíbuls previs entre les escales d’accés per a vianants i les plantes de l’aparcament, la reforma els serveis adaptant-los a les persones de mobilitat reduïda, i també els vestuaris pels treballadors.

Es preveu realitzar treballs exteriors i hi haurà afectacions a l’aparcament de motocicletes de la plaça i puntualment al trànsit

A més, es millorarà l’enllumenat de les escales, vestíbuls i plantes de l’aparcament, s’instal·laran panells per indicar l’estat d’ocupació en cada planta i per senyalitzar el millor recorregut dins de l’aparcament. El projecte també preveu la pintura dels terres en diferents colors per diferenciar els passadissos de circulació de vehicles i les zones de circulació de vianants. Es repintaran les places i símbols, a més de les parets i sostres de l’aparcament. La zona de rentat de cotxes situada al soterrani -3 s’eliminarà per millorar la circulació en aquesta planta i recuperar dues places a la planta -2.

Es preveu realitzar treballs exteriors i hi haurà afectacions a l’aparcament de motocicletes de la plaça i puntualment al trànsit. Des de l'Ajuntament es recorda que, de cara a fer front a les possibles afectacions, els usuaris compten amb aparcaments propers com el de Plaça de Cuba, que és municipal, o els privats del carrer Montserrat, plaça de Santa Anna, Casc Antic i també l’aparcament municipal gratuït de caràcter provisional del carrer de Miquel Biada. Una mica més allunyats hi ha l’aparcament de la plaça de Granollers i l’aparcament de l’Espai Firal – Parc Central, els dos municipals

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive