La casa del carrer Sant Agustí on els veïns constaten que hi ha el prostíbul
Notícies relacionades
La casa del carrer Sant Agustí on els veïns constaten que hi ha el prostíbul

Victòria veïnal: tanca el prostíbul il·legal del carrer Sant Agustí

La pressió veïnal i la mediació de la Policia Local i l'Ajuntament han forçat un acord perquè els promotors marxin de l'immoble del casc antic

El prostíbul il·legal del carrer Sant Agustí de Mataró ja és història. Després de la pressió veïnal, s'ha arribat a un acord amb els promotors de l'establiment perquè abandonin l'immoble d'aquest vial del casc antic

Segons ha avançat Mataró Audiovisual i han confirmat fonts veïnals, dilluns passat va haver-hi una reunió entre la propietat de l'immoble, al número 37 del carrer Sant Agustí, i els seus llogaters, impulsors del prostíbul il·legal, i es va acordar la resolució del contracte i el lliurament de les claus. 

Tot plegat, segons expliquen els veïns, gràcies a la mediació de la Policia Local i de l'Ajuntament, que han facilitat el procés. D'aquesta manera s'ha aconseguit resoldre, amb més rapidesa de la que en un principi s'esperava, la presència d'aquest local de serveis de naturalesa sexual, que actuava de manera il·legal i sense cap mena de llicència en una casa particular. 

El prostíbul il·legal del carrer Sant Agustí, a punt de tancar

El prostíbul il·legal del carrer Sant Agustí, a punt de tancar

Els veïns van iniciar una campanya de denúncia i de protesta a finals del mes d'agost arran de la presència d'aquest local, impulsat pels mateixos promotors del prostíbul a tocar dels Jutjats que l'Ajuntament va clausurar a l'estiu per manca de llicència. Els residents del carrer Sant Agustí van denunciar greus problemes de seguretat i convivència des de l'obertura del prostíbul il·legal. 

Si vols rebre aquesta i altres notícies d'actualitat al teu telèfon, escriu ALTA al nostre número de Whats App 638 06 99 84 i guarda'l a l'agenda de contactes. Rebràs les notícies més destacades a Whats App 

Comentaris (4)

anonimus Fa 8 dies
Lo unico que han conseguido es "mover" el "problema" a otro local. ¿O se creen que las señoritas y clientes se han esfumado en el aire? La gente somos así, no nos importa elproblema (prostitución, suciedad, delincuencia...) lo que no queremos es verlo o tenerlo cerca.
rius Fa 9 dies
este ayuntamiento solo se mueve a base de quejas porque de oficio no piensa en trabajar ni hacer nada por la seguridad, bienestar e integridad del ciudadano, eso si su sueldo lo cobrará siempre independiente que haga o no haga algo. increible, ganar dinero de esta manera
La Policia Local Fa 9 dies
Es podria traslladar l'activitat d'aquesta casa del carrer de Sant Agustí a la Comissaria de la Policia Local de la Geganta. No hi desentonaria. Almenys hi hauria activitat.
roberto Fa 9 dies
Esta claro que o se mueven los vecinos o en esta ciudad ningún político ni funcionario público hace nada.....tendremos que llenar de pegatinas y carteles el narcopiso en la plaza del ayuntamiento ( el carrero 21-25 ) para que alguien haga algo?????

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive