Contenidors recollida brossa porta a porta. Foto: R.Gallofré
Notícies relacionades
Contenidors recollida brossa porta a porta. Foto: R.Gallofré

El porta a porta, als altres eixos comercials a partir de desembre

Cerdanyola, Peramàs, Via Europa i Rocafonda seran els següents barris on s’implementarà la recollida porta a porta de la brossa comercial

La zona del Centre de Mataró és la primera, però al darrera hi aniran els altre eixos comercials de Mataró. La recollida de la brossa comercial porta a porta s’ha de començar a implementar de forma gradual a partir d’aquest mes de desembre i durant el 2022 a altres punts de la ciutat. L’objectiu de separar residus així abraçarà més teixit comercial en pocs mesos.

Cerdanyola, Peramàs, Via Europa i Rocafonda seran els propers eixos comercials on es recollirà la brossa comercial porta a porta. El servei també arribarà al que l’Ajuntament defineix com a “generadors singulars”, que són aquelles activitats comercials de la resta de la ciutat que generen residus en quantitats suficients o de característiques especials com per interferir en el bon funcionament dels contenidors de la via pública. 

El vidre no

En els eixos comercials dels nois barris es recolliran porta a porta les fraccions orgànica, envasos i paper i cartró. El vidre i la resta continuarà portant-se als contenidors de la via pública. El mètode es repetirà respecte el que s'ha fet al Centre: primer comunicació directa, després reunions, tallers, recollida de suggeriments i a posteriori s’habilitarà un punt itinerant per al repartiment del material.

No tots els comerços

No tots els comerços i activitats del Centre i dels eixos dels barris hauran de fer la recollida porta a porta. Aquells que generen quantitats de residus equivalents a un domicili continuaran utilitzant els contenidors del carrer, separant igualment els seus residus de forma correcta i dipositant-los dins dels contenidors corresponents, tal i com han de fer les activitats situades en punts de la ciutat on no es posa en marxa el servei porta a porta.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive