La façana de l'Espai Mataró Connecta serà una gran pantlala LED visible de tota la Plaça de la Muralla. Foto: R. Gallofré
Notícies relacionades
La façana de l'Espai Mataró Connecta serà una gran pantlala LED visible de tota la Plaça de la Muralla. Foto: R. Gallofré

La Plaça de la Muralla vol ser el Times Square mataroní

L’Ajuntament farà obres de remodelació dels entorns del nou Espai Mataró Connecta i habilitarà una pantalla LED de gran format a tot el frontal de l’edifici

Times Square és un dels punts més visitats, fotografiats i mítics de la ciutat de Nova York. Piccadilly Circus és el mateix a Londres, A Barcelona el que s’hi assembla més és la Torre Agbar, segurament.. Els espais públics amb grans pantalles de llums que dinamitzen, comuniquen i capten l’atenció acaben esdevenint referències i punts d’interès són presents a grans ciutats i ara Mataró vol el seu: la Plaça de la Muralla ha de ser el Times Square mataroní.

Aquest maig s’estrena l’Espai Mataró Connecta, el ‘segon Ajuntament’ de Mataró que ha de dinamitzar tot l’entorn de la Plaça de la Muralla. Les instal·lacions estan llestes però els hi falten l’element més impactant, que encara tardarà alguns mesos. Serà un gran dispositiu multimèdia que cobrirà tota la part superior de la façana. Una pantalla en tot un frontal, visible des de la pròpia Plaça i també la superior de Can Xammar que ha de canviar per complet la fisonomia de la plaça: el Times Square mataroní.

Pantalles a Times Square. Foto: Matthew Mendoza

Pantalles a Times Square. Foto: Matthew Mendoza


Un element de dinamització


El dispositiu multimèdia LED a tota la façana de l’Espai Mataró Connecta forma part del projecte  “Mataró: Innovació urbana en el comerç” que ha rebut subvenció dels fons Next Generation, que té com a condició que s’apliqui ja aquest 2022. Així es va presentar com un dels elements urbanístics de l’aposta mataronina per reviscolar tota la zona del Centre, que han de servir per dinamitzar tota la zona a nivell comercial també en la línia de connectar amb la zona de l’Havana. La gran pantalla ha d’interactuar amb la Plaça i permetrà projeccions o jocs de llum que interactuin amb la plaça.

La Plaça de la Muralla ja té elements d’interès com la pròpia muralla moderna, el supermercat cooperatiu La Feixa, nombroses terrasses o un aparcament municipal soterrat.

Obres de remodelació dels entorns
 

Precisament per fer-li una empenta més a tota la zona, la regidora Elizabeth Ruiz va anunciar en la visita al nou equipament que en els propers mesos es faran obres de remodelació de tots els entorns de la Plaça de la Muralla. Es vol actuar per exemple contra els efectes de la sobrepoblació de coloms o en el passatge inferior que connecta amb el Camí Ral i altres punts foscos. També serà a posteriori d’aquests treballs que s’habilitaran aparcaments per a bicicletes en un punt de la ciutat que vol ser de màxim interès.

Comentaris (6)

Luis Fa 2 mesos
Aquests de l'ajuntament s'han begut l'enteniment, o qué? En comptes de solucionar els problemes de la ciutat ara tenen somnis de grandesa, quan estan enfonsant la ciutat a la merda. Dimissió ja d'aquesta colla de pocavergonyes que dirigeixen el municipi. Times Square de la droga.
PATETIC Fa 2 mesos
ESTEU XALATS, COM QUE NO HI HA CARRERS PER ESFALTAR, NO FALTEN LLOCS D'APARCAMENT PERQUE PUGUI VENIR TOTA LA GENT DELS VOLTANTS DE MATARO, COM QUE NO HI HA MANCANÇES A AQUESTA CIUTAT, ARA S'HA D'INVERTIR UNA FORTUNA PER UNA MEGA PANTALLA I UNES OBRES INNECESSARIES. RIDICUL I PATETIC. CADA VEGADA EM VENEN MES GANES DE MARXAR D'AQUESTA CIUTAT QUE HEM TINGUT DE TOT I EM SIGUT PIONERS EN MOLTES COSES I ARA NOMES FEM QUE FER EL RIDICUL PER TOT ARREU.
roberto rodrigo Fa 2 mesos
Jajajajajaja es q me parto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Carles Fa 2 mesos
El Times Square mataroní? Us heu avançat al dia de les innocentades? No em puc creure que hàgiu escrit això de debò. És per una aposta del tipus "no hay huevos"?
Mataroní de l'Any Fa 2 mesos
Cugat, amb el teu optimisme et faran Mataroní de l'Any.
juajuajauau Fa 2 mesos
JUAJUAJUAJUA aquesta noticia fa gràcia, el times square islamic mes aviat juajuaujuajuajua, segur que entre els jocs de llum veiem en directe i a tota llum un robatori dels que veiem cada minut a aquesta ciutat i sense que ningú faci res. a veure si fem algo interessant a la fi a Mataró que siguem més coneguts pel nostre ben fer i de ciutat pròspera que ciutat tipus suburvi de Barcelona que no som més aviat coneguts actualment arreu del pais.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive