Seu de lassociaió de Veïn de Rocafonda-L’Esperança-Ciutat Jardí al carrer Santiago Rusiñol
Seu de lassociaió de Veïn de Rocafonda-L’Esperança-Ciutat Jardí al carrer Santiago Rusiñol

Vern

Òmnium atorga la Distinció 2016 a la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïns de Rocafonda

L'entitat destaca que la vocalia "posa en valor la tasca que de forma tranquil·la, constant i callada realitzada al barri de Rocafonda"

Òmnium Mataró ha decidit atorgar la Distinció Òmnium 2016 a la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïns de Rocafonda-L’Esperança-Ciutat Jardí. Segons expliquen en comunicat, amb aquest gest la Junta d'Òmnium vol "posar en valor la tasca que de forma tranquil·la, constant i callada realitzada al barri de Rocafonda". 

L'entitat es va crear amb l'objectiu de potenciar la convivència, l’amistat i l’ajuda mútua entre les dones del barri

Òmnium atorga anualment aquesta distinció a una persona o entitat que hagi contribuït significativament a la defensa de la llengua, la cultura o del país. El reconeixement d'enguany és per a una entitat creada com a part de l'associació de veïns de Rocafonda amb l'objectiu de potenciar la convivència, l’amistat i l’ajuda mútua entre les dones del barri. Mitjançant un munt de programes i iniciatives, la vocalia reuneix de forma regular un nombre molt important de veïnes promovent accions que enforteixen la cohesió social i el coneixement mutu de persones de procedències molt diverses.

Lliurament el 8 de juliol

La distinció es lliurarà divendres dia 8 a les 8 de la tarda a la seu d'Òmnium Cultural, i l'acte comptarà amb una xerrada a càrrec de Silvia Llanto i Soraya el Fahri sobre la situació de les dones nouvingudes a Catalunya.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive