El menjador escolar del Camí del Mig, en una imatge d'arxiu. Foto: R.Gallofré
El menjador escolar del Camí del Mig, en una imatge d'arxiu. Foto: R.Gallofré

Convocatòria d'ajuts al menjador escolar per al curs vinent

A partir del 10 de maig, per a les famílies que ja van presentar la sol·licitud, que volen demanar-la de nou o que els ha canviat substancialment la seva situació

A partir del 10 de maig s'obre una nova convocatòria d'ajuts al menjador escolar per al curs 2021-2022, per a alumnes d'ensenyaments obligatoris (primària i secundària) i segon cicle d'educació infantil. Les sol·licituds es poden presentar online del 10 al 28 de maig, o presencialment del 17 al 28, a través de la seu electrònica de l'Ajuntamento a les oficines d'atenció ciutadana, i les tramita el Consell Comarcal del Maresme. 

La convocatòria és vàlida per a les famílies que ja van presentar la sol·licitud, que rebran un missatge SMS per seguir amb el procediment i confirmar per internet la seva petició d'ajut. Però també s'obre la convocatòria per a les famílies que no les van presentar, o bé a les quals els hagi canviat substancialment la seva situació respecte al curs anterior. En aquests casos hauran de fer una nova sol·licitud. 

Les sol·licituds es poden presentar online a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Mataró, o bé presencialment del 17 al 28 de maig amb cita prèvia obligatòria a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Pla d’en Boet, Cerdanyola i Rocafonda. La cita prèvia es podrà concertar a partir del 12 de maig de 2021 per internet a www.mataro.cat/citaprevia o trucant al Telèfon d’Atenció Ciutadana 010, gratuït. Les sol·licituds estaran disponibles en paper a les Oficines d’Atenció Ciutadana de La Riera, Pla d’en Boet, Cerdanyola i Rocafonda a partir del 12 de maig.

Durant aquest curs les peticions de beques menjador s'han disparat al Maresme, amb un increment del 7,9% pel que fa a les sol·licituds, mente que els recursos destinats a ajudar les famílies a fer front a la despesa ha crescut un 60,4%.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive