Sessió de cloenda d'aquesta edició del projecte. Foto: Ajuntament
Sessió de cloenda d'aquesta edició del projecte. Foto: Ajuntament

Nou iniciatives empresarials, impulsades per la Llançadora de projectes d’innovació

Les empreses que han rebut assessorament són d'economia social i solidària i tenen com a objectiu impulsar la transformació social

La Llançadora de projectes d’innovació social va posar punt i final el mes de desembre passat a la seva quarta edició. El projecte promogut per l’Ajuntament ha assessorat i acompanyat nou iniciatives empresarials de transformació social. L’objectiu d’aquesta darrera edició ha estat arribar a un públic més ampli però sense deixar de centrar-se en projectes relacionats amb els valors de l’economia social i solidària. Van ser tres mesos de treball que van finalitzar amb la rpesentació de la feina feta amb els nou projectes que s’hi han sumat.

Entre les empreses que han rebut assessorament, hi figuren projectes de servei de càtering i cuina que promouen la sobirania alimentària, tallers educatius sobre la perspectiva de gènere a través del teatre social, projectes de creació artística inderdisciplinar, un servei d’atenció a persones amb problemes de salut mental, serveis de lleure i educació infantil, una botiga de perfums a granel que dona llocs de feina a dones del barri de Rocafonda,  oprojectes d’acompanyament de processos vitals, entre d’altres. 

Aquests nou projectes han rebut, durant tres mesos, formació especialitzada en àmbits com l’economia i innovació social, model de negoci, comunicació i màrqueting, o planificació econòmica i financera. A la Llançadora de projectes d’innovació social també s’han celebrat sessions individuals d’acompanyament de la implementació de la inciativa, visites a models referents i networking amb altres iniciatives del territori per crear sinergies i fomentar el treball en xarxa.

Aquest projecte impulsat per l’Ajuntament té com a principal missió promoure la cultura emprenedora de la ciutat, impulsant el desenvolupament de projectes amb impacte social al territori. Es tracta  d’una línia d’actuació del projecte transversal “Innovació social a Mataró: motor de desenvolupament econòmic al territori”, emmarcat Programa de Projectes Innovadors i Experimentals del Servei d’Ocupació de Catalunya

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive