Un dels carrers dels Molins on es canviarà l'enllumenat. Foto: Ajuntament
Un dels carrers dels Molins on es canviarà l'enllumenat. Foto: Ajuntament

Nou enllumenat als carrers de Molins i Vista Alegre

Durant els propers quatre mesos s'instal·larà enllumenat LED a 8 carrers dels dos barris que suposaran un estalvi anual del 52%

Un total de 8 carrers dels barris dels Molins i Vista Alegre de Mataró comptaran amb un nou enllumenat instal·lat per l'Ajuntament. Durant els propers 4 mesos es canviaran els fanals d'aquests vials per instal·lar-ne de nous, amb sistema LED, que suposen un estalvi anual del 52%. Es tracta d'una obra finançada pels fons europeus FEDER, dins del Procés d’impuls de la Transició Energètica de Mataró

El canvi es realitzarà en els següents vials: carrer de Salvador Espriu; carrer i passatge de Josep Pla; carrer i passatge de Carles Riba; carrer d’Amadeu Vives i Roig; ronda de Sant Oleguer, entre la riera de Figuera Major i el carrer d’Amadeu Vives i Roig; carrer de Lluís Millet; parc de Vista Alegre i plaça de Caterina Albert. Les obres tenene un cost de 135.990 €, s’emmarquen en el Pla Director de l’Enllumenat Públic i en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima de Mataró (PAESC) com a mesura de reducció d’emissions i eficiència energètica.

Part de l'enllumenat existent ja és LED, però es substitueix perquè s’ha considerat que val la pena ja que es compta amb nova tecnologia que ha millorat la seva qualitat, fiabilitat i rendiment en els últims anys.  També es farà una aplicació de protecció a la corrosió a la base de les columnes, tant existents com noves, per preveure les conseqüències dels pixats dels gossos.

 

Arxivat a:

Comentaris (1)

eric Fa 5 mesos
M'agradaria saber qui gestiona l'enllumenat a Mataró. A part d'adquirir fanals lletjos a més no poder o que no s'adequen gens a l'entorn, els canvien molt sovint i innecessàriament. De vegades sospito que darrera de certes adjudicacions hi ha sucoses comissions, altrament no s'entén.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive