Façana del URH Hotel Ciutat de Mataró. Foto: URH Mataró
Façana del URH Hotel Ciutat de Mataró. Foto: URH Mataró

MWC 2020: la seva cancel·lació afecta als hotels de Mataró

El URH Hotel Ciutat de Mataró pateix cancel·lacions importants pel Mobile World Congress, molt menys rellevants a l'Hotel Atenea Port, que té l'ocupació entrada en altres esdeveniments..

L'anunci de la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC 2020) a Barcelona després que diverses empreses de pes renunciessin a participarhi pel Coronavirus ha tingut un impacte directe en l'economia de la capital catalana, però també dels seus entorns. És el cas de Mataró, que degut a la proximitat de la ciutat amb Barcelona, és un espai ideal per a reservar hotel, com ha passat en edicions anteriors,  i poder accedir amb certa facilitat al congrés. La capital del Maresme no ha estat al·liena als efectes de la cancel·lació del MWC 2020, tot i que de manera desigual en dos dels seus principals hotels: URH Hotel Ciutat de Mataró i a l'Hotel Atenea Port.

En el cas del primer, l'afectació ha sigut important. Tal i com expliquen a Capgròs des de la central, comptaven amb una ocupació propera al 100% i hi ha hagut cancel·lació massiva de reserves degut a aquest fet. "Mataró queda molt a prop de Barcelona i era un punt important; ens ha passat el mateix amb l'hotel que tenim a Sitges i que també tenia una ocupació elevada i ha quedat molt afectada", expliquen des de la cadena hotelera.

Dos turistes a l'hotel Atenea de Mataró

En el cas de l'Hotel Atenea Port, els efectes del Mobile World Congress han estat molt menors. Des de direcció expliquen que tenien nou habitacions reservades, de les quals se n'han cancel·lat dues. Afegeixen que per aquestes dates tenen diversos equips de Formula 1 preparant entrenaments al Circuit de Montmeló i que la seva ocupació està enfocada cap aquest sector.

Mataró: es mantenen actes vinculats a la Mobile Week

La Mobile Week, iniciativa promoguda pel Mobile World Capital de Barcelona a la qual es va sumar l'Ajuntament de Mataró, seguirà endavant a la capital del Maresme malgrat la cancel·lació del MWC. Les propostes de Mataró, com una hackathon i la presentació d'una Càtedra d'Envelliment i Qualitat de Vida del TecnoCampus, així com quatre noves propostes tecnològiques relacionades amb apps i aplicacions d'intel·ligència artificial en salut i hospitals, segueixen amb el calendari previst.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive