Web per comprar entrades de Les Santes
Web per comprar entrades de Les Santes

Més de 38.000 reserves a un euro fetes per a Les Santes 2021

Encara queden més de 40.000 entrades disponibles que sortiran a la venda la setmana entrant, però hi ha 37 actes amb més reserves que aforament i caldrà fer sorteig

Divendres passat, dia 9, va finalitzar el període per realitzar la reserva anticipada dels actes de Les Santes 2021. Segons ha informat l'Ajuntament, s'han realitzat més de 38.000 reserves, del total de 80.000 entrades disponibles per a les activitats. Les reserves costen un euro, preu simbòlic i alhora dissuasiu de cara a garantir que les places guardades s'acabin omplint. 

Aquest dilluns, dia 12 de juliol, es farà el sorteig dels actes on hi hagi hagut més reserves que aforament disponible. Es tracta d'un total de 37 sessions on hi ha més demanda que oferta, i el sorteig es farà amb la presència d'una assessora jurídica municipal. 

Els resultats del sorteig es comunicaran per correu electrònic a totes les persones que hagin fet una reserva. Als qui els hagi tocat rebran un enllaç per fer la confirmació i pagament de l'entrada, que poden fer fins al divendres 16 de juliol.

Mazoni, un dels noms convidats a Les Santes

Mazoni, un dels noms convidats a Les Santes

Les reserves que no es confirmin es posaran a la venda al públic a partir del dia 16 de juliol, un cop finalitzat el període de confirmacions. A banda, el mateix dia 12 es tornaran a obrir els actes en els quals encara hi hagi disponibilitat,  per poder adquirir directament l’entrada.

Cal recordar que enguany, a causa de la Covid, es preveuen unes Santes diferents, amb una programació dividida en nou escenaris repartits per la ciutat i un total de 80.000 entrades. No hi haurà cap dels grans actes, com ara la Nit Boja, ni cercaviles, degut a les restriccions actuals, però sí una amplia oferta de concerts i arts escèniques, que es pot consultar al detall en aquest enllaç

Comentaris (3)

Maika Fa 1 any
Amb la que esta caien, i encare penseu en saraus
marta Fa 1 any
ole ole quina sobre paga
Mataronina Fa 1 any
M'encantaria veure quanta gent ha fet reserves legals, sense repetir els altres dies, tal i com es demanava a la web XD

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive