capgros.com

Mataró és la seu d'un dels primers centres del RACC de reeducació viària

L'autoescola Biela-RACC de la capital del Maresme impartirà cursos als conductors que hagin perduts punts o els hagin retirat el carnet de conduir

Mataró és la seu d'un dels 6 centres que el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) ja té habilitats per a impartir cursos de reeducació viària per a conductors que hagin perdut punts del seu carnet de conduir. Des del passat 1 de juliol, el RACC, empresa adjudicatària de la gestió d'aquests cursos, ha habilitat un total de 6 centres (situats a Barcelona, Tarragona, Lleida i Sabadell, a més de Mataró) que ja estan apunt per impartir les classes. Es tracta d'una primera onada del total de 23 centres que hi haurà per tot el territori català abans de gener del 2007.

L'encarregada d'impartir aquests cursos a la ciutat és l'autoescola Biela-RACC. El seu director, Joan Calvo, ha explicat que hi ha dos tipus de cursos, de recuperació parcial de punts, de 12 hores de duració, i de recuperació de carnet , de 24 hores. Calvo ha assegurat que en aquestes activitats de reeducació els alumnes “en cap moment agafen el cotxe”, sinó que es tracta de treballar “la dinàmica de grup”. Els cursos es divideixen en cinc parts: una avaluació d'entrada a través de qüestionaris, l'elaboració d'un perfil de cada infractor, sessions informatives tant en grup com de manera individual, un apartat que incidirà més en les emocions, que potser incloguin el testimoni de persones que hagin patit les conseqüències d'un accident de trànsit, i finalment una avaluació de sortida. Segons el director de l'autoescola, els cursos ja estan a punts per impartir-se, però s'espera que no comencin a arribar alumnes “fins el més de setembre”. Les classes de recuperació parcial de punts té un cost de 170 euros, mentre que el de recuperació del carnet es de 320.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive