Mataró Bus.
Mataró Bus.

Mataró Bus augmenta la freqüència d'algunes línies i recupera antigues parades

L'Ajuntament fa una pròrroga del contracte actual.

Mataró Bus millorarà el seu servei de cara l'any vinent amb diverses actuacions. Les més destacades són que a la línia 1 i 2 hi haurà autobusos cada 15 minuts (actualment és cada 19) i que totes les línies tornaran a oferir servei a diari, inclosos els caps de setmana. En aquest sentit, la línia 7 recupera el servei en diumenges i festius i la 4 també, a banda de recuperar els dissabtes. A més, també s'ha anunciat que a la línia 4 es recuperen antigues parades que estaven en desús, com són Joan Peiró, Centre Cívic de Cirera i Jaume Ferran.

L'Alcalde, David Bote, i el regidor de Mobilitat, Juan Carlos Jerez, van explicar les novetats precisament des de la parada de Joan Peiró. Bote va fer èmfasi en la bona salut del servei: "Hem registrat a l'octubre més de 5,4 milions de viatges realitzats, dels quals uns 900.000 són 100% gratuits amb el Carnet Blau". L'alcalde també va recalcar la importància de la T-Rosa i la T-10 no integrada, que han "reduit el preu del serei per als usuaris habituals" i han permès incrementar els viatges.

unnamed

Per tots aquests motius, l'Ajuntament ha decidit prorrogar un any més el contracte amb una aportació de 650.952 euros extres per incrementar els serveis que es posaran en marxar el proper 1 de gener. L'aportació total de l'Ajuntament a Mataró Bus serà de 3,88 milions d'euros en un pressupost global de 7,5 milions. Per al 2020 hi haurà set nous llocs de treball per poder atnedre la millora dels serveis mitjançant 29 autobusos, tres dels quals es renovaran amb vehicles híbrids.

Altres millores i els objectius de 2021

De moment no hi ha novetats en altres millores de connectivitat als barris anunciades, com la de la instal·lació d'algunes escales mecàniques. "Estan en fase de disseny i no podem dir res en aquest instant", van relatar. El que sí s'ha confirmat és que de cara a 2021 la intenció és que la línia 3 expandeixi el seu recorregut fins el TecnoCampus i el Rengle i la voluntat d'augmentar la freqüència de la línia 5 que fa de llançadora entre l'Estació i l'Hospital de Mataró

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive