-
-

Les primeres fases d'urbanització del sector del Sorrall acabaran al desembre

Es treballa per transformar la carretera d'Argentona en via urbana.

Les obres d'urbanització del sector del Sorrall han acabat les dues primeres fases. En aquests moments s’està desenvolupant la primera fase de les obres (fase 1A), que contempla la urbanització del nou vial paral·lel a la carretera d’Argentona que passa pel Sorrall, entre l’inici del terme municipal de Mataró i la rotonda on conflueixen l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i les rondes de Bellavista i de Josep Tarradellas (rotonda del d’Ara). 

Aquesta obra també comporta la creació d’una nova rotonda que servirà per connectar la carretera d’Argentona amb el nou giratori que la Generalitat ha posat recentment en servei a la Via Sèrgia dins el projecte de millora dels accessos de la C-32. Fins ara s’ha construït una calçada provisional per desviar el trànsit de la carretera a l’alçada del Centre Municipal d’Esports El Sorrall, i així poder executar la nova calçada i la rotonda previstes sense més afectació a la circulació. A més, s’està treballant en la nova plataforma del vial i la canalització dels diferents serveis. 

La segona fase de les obres (2A), que es preveu iniciar al novembre, consistirà en construir una de les dues calçades del vial d’enllaç entre aquesta nova rotonda i el nou giratori de la Via Sèrgia. Es preveu que les dues fases finalitzin al desembre d’aquest any.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive