Uns nens, a la granja escola Casa Nostra. Foto: Arxiu.
Uns nens, a la granja escola Casa Nostra. Foto: Arxiu.

Capgròs.com

La granja escola Casa Nostra obrirà fora del Maresme

Els responsables asseguren que ja tenen “un nou espai en una altra comarca”

Els alumnes de la granja escola Casa Nostra no podran iniciar el curs 2017-2018 a Mataró però sí que podran fer-ho en un municipi proper a la capital del Maresme, segons informa Mataró Ràdio.

L’Ajuntament de Mataró va obligar els promotors de Casa Nostra a cessar l’activitat educativa a la ciutat al juny passat perquè havien obert una granja escola en una masia catalogada en el sector agrícola de les Cinc Sènies, on està prohibit edificar i per tant donar classes reglades.

Podria ubicar-se al Vallès Oriental

Però els responsables de l’escola asseguren que, després de negociar amb diversos ajuntaments de municipis propers a Mataró, ara ja tenen “un nou espai en una altra comarca” i “la llicència municipal” necessària per poder reprendre l’activitat a partir del 12 de setembre.

La promotora i directora de la granja escola Casa Nostra, Maria Bellmunt, lamenta que l’Ajuntament de Mataró hagi posat tantes traves a la continuïtat del centre. Segons Mataró Ràdio, Bellmunt ha donat pistes sobre la possible situació del nou centre escolar que fan pensar que podria ubicar-se en un poble del Vallès Oriental, ja que la nova granja es situaria en un municipi d’una comarca “propera” al Maresme.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive