La Festa al Cel de 2015, la darrera que es va fer a Mataró. Foto: D.Ferrer
La Festa al Cel de 2015, la darrera que es va fer a Mataró. Foto: D.Ferrer

capgros.com

La FAGEM surt en defensa de la Festa al Cel

El gremi d'empresaris del Maresme considera que converteix Mataró en un dels aparadors més importants de Catalunya

La Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ha emès un comunicat en el que defensa l'organització de la Festa al Cel a Mataró, ja que considera que és un dels "aparadors més importants de Catalunya". En aquest sentit, el gremi empresarial de la comarca recorda que a la ciutat arriben "milers de persones" només per veure "un espectacle excepcional". Per això, la Festa al Cel s'ha de veure com una oportunitat per "oferir productes i serveis als vianants", asseguren en el text.

Des del gremi també es recalca la importància que té el fet queles imatges dels avions estaran presents en "televisions de nivell local i internacional". Per la FAGEM, Mataró ha trobat "l'esdeveniment que la posa al mapa i la converteix en referent internacional, un reforç excepcional al posicionament turístic que ja té Mataró". També consideren que l'esforç econòmic s'ha de veure "com una inversió" i no com una despesa.

En acabar el comunicat demanen al govern municipal que "mantingui l'organització de la Festa al Cel en benefici de la ciutat, de la comarca, de les empreses i de la ciutadania".

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive