Capgros.com

L'Escola Universitària Politècnica de Mataró aporta proves sobre la investigació del 11-S

El centre ha realitzat anàlisis de les fotografies de l'avió que es va estrellar contra la torre sud del World Trade Center. L'estudi conclou que existeixen formes estranyes a l'avió que no són ombres.

L'Escola Universitària Politècnica de Mataró dóna resposta als interrogants que no saben o no volen contestar ni l'empresa Boeing ni alguns dels enginyers aeronàutics més prestigiosos del país. Quin és l'origen de les taques que presenta el Boeing segons abans d'estrellar-se contra la torre sud del World Trade Center?

Segons publica La Vanguardia en la seva edició del diumenge 22 de juny, en les imatges congelades del vol 175 d'United Airlines es poden apreciar tres estranyes formes, dues de les quals tenen forma allargada i estan situades sota la part inferior del fusselatge i la tercera, de forma piramidal, està ubicada a la panxa de l'aparell, gairebé en el centre de l'avió. L'empresa Boeing que va examinar totes les fotografies ha declinat donar explicacions "per motius de seguretat nacional". En canvi un anàlisi digital de detecció dels contorns de les fotografies realitzat per l'EUPM conclou que les taques de l'avió "no poden ser deguts a ombres provocades per l'angle d'incidència del sol sobre l'avió perquè sempre apareixen amb la mateixa forma i tamany, encara que amb diferent lluminositat", segons recull l'edició de La Vanguardia. Per arribar a aquesta conclusió, el centre mataroní va sotmetre les fotografies a un procés digital d'imatge que estudiava el canvi de lluminositat que s'aprecia quan es miren les imatges en directe. L'estudi dels tècnics mataronins pot servir ara per aportar llum sobre els grans interrogants de l'11-S.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive