La Festa al Cel de 2015, la darrera que es va fer a Mataró. Foto: D.Ferrer
Notícies relacionades
La Festa al Cel de 2015, la darrera que es va fer a Mataró. Foto: D.Ferrer

L'Ajuntament es gasta 46.000 euros en la Festa al Cel que no va fer

El consistori ha liquidat per aquest valor tots els contractes que va fer per a l'edició de 2016, que va anul·lar tres mesos abans de la seva celebració

L'Ajuntament de Mataró va cancel·lar la Festa al Cel de 2016 tan sols tres mesos abans que se celebrés la que havia de ser la tercera edició mataronina. Una anul·lació que ha acabat tenint un cost per a Mataró. El consistori ha hagut de pagar 46.000 euros per una festa que finalment no es va fer. Aquest és el preu de la liquidació del total de set contractes que havia signat amb diferents empreses per fer possible l'esdeveniment, i que havia adjudicat per valor de 229.000 euros. 

El consistori havia adjudicat un total de set contractes per a l'organització de la festa per valor de 229.000 euros

Per a l’organització de la Festa al Cel, l’Ajuntament va convocar dos concursos públics per contractar tant la gestió de la graella d’aeronaus participants (Aeroclub Barcelona-Sabadell), com la producció, logística i cerca de patrocinadors de l’esdeveniment (Actividades de Ocio y Educación, SL –Swolf Group). En no realitzar-se el festival aeri, aquests dos contractes es van cancel·lar. A banda, també s’havien signat cinc contractes més per diferents conceptes que també es van rescindir: dispositiu marítim, pla d’autoprotecció, assistència heliportuària, lloguer de sistema de ràdio digital i captació de patrocinis.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive