Esther Castarnado

Jaume Carbonell aposta per l’educació interdisciplinar

El director de 'Cuadernos de Pedagogía' ha ofert la conferència inaugural de la XXV Escola d'Estiu del Maresme

El director de la revista Cuadernos de Pedagogía, Jaume Carbonell, ha destacat avui a Can Palauet la importància d'una educació interdisciplinar que abarqui tots els aspectes de la persona, tan acadèmics com personals: “Els experts fa temps que ho diuen i jo crec que és una evidència”, ha apuntat. Carbonell ha protagonitzat la conferència inaugural de la XXV Escola d'Estiu del Maresme.

El conferenciant ha comentat diversos punts que afectaran al desenvolupament de l'educació en els pròxims anys. Primerament, ha destacat que la inseguretat i la incertesa en què viu la nostra societat comportarà una sobreprotecció dels infants: “I la seguretat sempre fa perillar la llibertat“, ha afegit.

Carbonell també ha volgut posar l'accent en la importància de la informació en els nostres dies i en el perill que suposa pels infants l'ús incorrecte d'Internet. En aquest sentit, segons ha comentat, els educadors tindran un paper orientador molt rellevant: “Els mestres seran més indispensables cada vegada”, ha afirmat, contradient el tòpic.

L'acte l'ha obert l'alcalde de la ciutat, Joan Antoni Baron, que ha introduït el tema fent menció dels nombrosos alumnes que han format part de tots aquests anys de l'Escola d'Estiu del Maresme. “Moltes coses han canviat a l'escola al llarg d'aquests vint-i-cinc anys, paral•lelament a la societat”, ha recordat l'alcalde. A la conferència hi han assistit unes trenta persones.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive