‘Esclat de festivals’, Portada 1716
‘Esclat de festivals’, Portada 1716

‘Esclat de festivals’, portada del Capgròs 1716

Ja pots llegir online el Capgròs d'aquesta setmana, amb protagonisme per la temporada d’estiu de certàmens culturals a tota la comarca

Llegeix la revista online clicant en aquest enllaç

Sant Joan enceta l’estiu, la temporada de gran eclosió cultural. Comencen les festes majors (la majoria) i també entrem en pura temporada alta de festivals culturals. El Maresme concentra més iniciatives que mai abans després de dos anys de restriccions i acotaments. Capgròs dedica el tema de la setmana a l’inici d’aquest ‘esclat de festivals’ que és el titular de portada.

Singularment, es parla del Nosaltres com a festival d’estiu de Mataró i del Poesia i +, que és l’esdeveniment poètic que cus la comarca estenent-se a 10 municipis des del seu Caldetes neuràlgic.

  • Ja pots llegir online la revista clicant en aquest enllaç

La revista de la setmana també repara en el projecte municipal pel Foment Mataroní, encara a les beceroles, les darreres novetats en accés a l’habitatge, Les Santes o la prèvia de Sant Joan.

I òbviament publiquem també en paper el comiat al nostre estimat Charly, en Francesc Salazar. Assessor comercial i ànima de Capgròs, que va morir la setmana passada.

Les seccions de Healthy, Negoci i Gastronomia, juntament amb les Capgrossades amb el popular @CansaladaViada completen la revista d’aquesta setmana, als punts habituals i també en línia.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive