Foto EsanWeb
Foto EsanWeb

Esanweb, disseny web pensant en els nous emprenedors

Webs pensades per a nous projectes.

A l’hora d’arrencar el teu propi negoci, donar-se a conèixer és el més important, però alhora el més difícil. Per aconseguir-ho, comptar amb presència online és clau, però per a molts emprenedors aquest pas implica un mar de dubtes. Esanweb ha nascut per atendre’ls. Aquesta empresa mataronina dedicada al disseny de pàgines web ofereix un servei de “web express” als emprenedors. Per tan sols 150 euros i lliurada en 48 hores, dissenyada al gust del client. “Estem molt encarats a nous emprenedors, a petits botiguers i en general a gent que inicia el seu propi negoci”, explica Ester Torralba, impulsora d’Esanweb. Torralba és dissenyadora gràfica, així que aquest és l’àmbit del món web en el que se centra, emprant la tecnologia WordPress com a base per a totes les webs que ofereixen i maquetació a l’estil One Page. Esanweb també ofereix assessorament per a la compra d’un domini i hosting i integració a les xarxes socials.

L’empresa mataronina ofereix webs econòmiques 
i de ràpida entrega pensant en les persones que comencen el seu propi negoci


“Quan comences de zero vas molt perdut, a mi com a dissenyadora em va passar el mateix i m’hauria agradat trobar un ajut com el que ara oferim nosaltres”, desataca Torralba. 
Esanweb es posa en marxa després d’haver rebut assessorament des del TecnoCampus. Torralba ha participat en diverses sessions de guiatge i formació, a més de jornades de networking on ha pogut contactar amb altres emprenedors del territori. “La veritat és que ens ha anat super bé, ho recomanem”, afirma. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive