Francesc Teixidó i membres del seu equip, durant la jornada electoral. Foto: ERC
Francesc Teixidó i membres del seu equip, durant la jornada electoral. Foto: ERC

ERC lamenta que "cada cop serà més car viure a Mataró"

Crítiques dels republicans a l'anunci de pujada d'impostos per part del govern municipal de cara al 2020

"Cada cop serà més car viure a Mataró". Aquest és el lament que expressa ERC, el principal partit de l'oposició a la ciutat, després que el govern municipal anunciés ahir la seva intenció de pujar l'IBI un 8% de cara al 2020. Els republicans afirmen que el governencara no ha explicat en què es gastarà els diners l'any vinent ja que encara no hi ha projecte de pressupostos, per la qual cosa troba qüestionable que, sense pla de govern, s'avanci que s'apujaran els impostos. 

ERC constata que la ciutat necessita millores en l'àmbit de la neteja urbana i el transport públic, la Policia Local, l'estímul del comerç o la lluita contra la cohesió social, entre d'altres, i que per afrontar-ho calen més recursos. Però també demanen que l'Ajuntament faci l'esforç de "revisar en profunditat" els pressupostos anteriors de cara a fer-los més eficients, alliberar recursos econòmics i humans i, així, "suavitzar la pressió fiscal als ciutadans". 

El partit liderat per Francesc Teixidó aposta per identificar i eliminar partides supèrflues, processos ineficients o duplicitats entre àrees o optimitzar la gestió d’aspectes clau de futur (llicències, comerç urbà de la ciutat,...). "ERC-MES sempre hem considerat imprescindible (i ho hem proposat moltes vegades, sense èxit) la necessitat de fer un pressupost de bell nou, revisant les partides una per una", conclouen.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive