ERC guixa al carrer les incidències de l’espai públic
ERC guixa al carrer les incidències de l’espai públic

ERC guixa al carrer les incidències de l’espai públic

ERC fa una crida a que la ciutadania marqui les diferents deficiències que vegi al carrer

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya ha iniciat una campanya per denunciar la degradació de l’espai públic de la ciutat. Aquest dilluns al matí han començat a guixar, a marcar amb guix de colors aquells desperfectes o forats que veuen a la via pública de la ciutat i fan una crida a la ciutadania a secundar-los. La iniciativa recorda la que es va produir el 2018 en diferents punts de la ciutat, originat a Cerdanyola.

Les marques les fan amb guix per no embrutar la ciutat, asseguren

Asseguren des d’ERC que “considerem que l'estat de la via pública és essencial per mantenir uns bons serveis i una bona qualitat de vida i perquè és un reflex de la imatge de ciutat i capitalitat que volem transmetre”. El fet de senyalitzar al carrer els punts deficients de l’espai públic complementa el mapa interactiu que el mateix grup municipal ha obert per recollir les diferents incidències en la via pública. ERC fa campanya amb l’etiqueta #MataróDeixada i critica que el govern “nega la realitat” de la degradació de la ciutat. 

acciomatdeixada4

Una de les marques

300 punts identificats

ERC té identificats més de 300 punts com ara senyals torçats, paviments amb sots, passos de zebra esborrats o llambordes descol·locades que poden suposar perills pels vianants. Per això marquen (amb guix, per no embrutar, asseguren) i animen a la ciutadania a fer el mateix.

D’aquesta manera ERC vol obrir a tothom aquesta iniciativa i “marcar aquelles incidències per visibilitzar-les i alhora alertar de perills que suposen” diuen. “Cal seguir treballant per acabar amb la  #MataróDeixada”, reblen.

acciomatdeixada5

Un altre dels exemples

 

Arxivat a:

Comentaris (4)

Mataroní cabrejat Fa 10 mesos
Ni sou d'esquerres, ni catalans, ni republicans. La fi del vostre partit arribarà en breu quan la resta de ciutadans que ús han votat vegin en el què us heu convertit. Molta propaganda i res en especial. La mateixa porquería que només ús feu veure un cop cada 4 anys, i els dies restants ni se ús veu el pèl. Perquè se ús ha de mantenir?
ERC destrossas la ciutat Fa 10 mesos
No escorriu el bulto. Ens heu portat els MENA. Ens heu portat la pobresa als barris. Ens heu enfrontat entre catalans bons i dolents. Ens heu portat persones que professin la versió més antidemocràtica i antieuropea de l'Islam a la ciutat ( voleu exemples). No feu res en matèria d'habitatge i els vostres companys de la Generalitat no gestionen el país. Us hauríem de guixar quant us veiem fent cafetò als bars del centre, perquè fora de muralles, és un altre món per vosaltres...
Incompliment del civisme Fa 10 mesos
¿I per què no fan una pintada a cada lloc on hi ha un incompliment de les normes de civisme? Anar en bicicleta o patinet per l'acera, portar els gossos deslligats, fer-los pixar a la porta de la casa del veí, jugar a pilota on està prohibit, jugar en els parcs infantils clausurats pel Covid-19, okupar una casa que no és teva, robar.... Si ho feu, Mataró semblarà un gran graffitti.
mataronina Fa 10 mesos
ERC de MATARO per què no feu la guixa a cada Mena que es veu a Mataró i que no són pocs? Seria molt útil ja que sou els que habeu omplert la ciutat d'ells atemorint tota la ciutat i donant lloc a mútiples i diaris delictes a la ciutat com robaments a comerços cadia dia sí cada dia, a vegades 3 i 4, robos a la gent, okupacions patètiques com la de l'altre dia a Pablo Picasso i tantes coses, doncs això guixa al Mena de torn per sapiguer on són, encara que no cal anar massa lluny, està
MataroníDeVeritat Fa 10 mesos
@mataronina això d'assenyalar persones ja ho feien els nazis. Potser t'haurem de guixar la cara per a que tothom sàpiga que ets una racista xenòfoba i que no volem a la ciutat gent com tu. Que ja vam fer fora a la Lora i la seva colla per a que encara vingueu amb aquestes tonteries.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive