L'anella ciclista al carrer Biada de Mataró
Notícies relacionades
L'anella ciclista al carrer Biada de Mataró

ERC demana canvis immediats per evitar accidents a l'anella ciclista de Mataró

Els republicans demanen que es millori la senyalització, s'eliminim obstacles i desperfectes a la calçada i s'evitin les pintures superposades

El grup municipal d'ERC, principal partit de l'oposició a Mataró, ha reclamat canvis immediats en l'anella ciclista per evitar accidents de patinets elètrics i bicicletes. Ho demana en base a les dades fetes públiques recentment sobre l'augment d'accidents patits per conductors de patinets elèctrics, i de casos com el d'un usuari que denunciarà l'Ajuntament després d'haver patit una caiguda al nou carril de la Ronda Barceló. 

Tal i com expliquen els republicans en un comunicat, l’ús de bicicletes i VMP s’ha disparat a Mataró, en paral·lel amb la implementació de l'anella ciclista. Un projecte que, segons l'Ajuntament, vol "salvar vides" reduint la contaminació de la ciutat. "Si es tracta de salvar vides, fem-ho bé", afirmen des d'ERC. 

Per aquest motiu, reclamen que el Govern municipal faci els canvis necessaris perquè, abans d’obrir nous carrils,  "s’instal·lin elements de prevenció contra els accidents tals com senyalització, eliminació d’obstacles, eliminació de desperfectes a la calçada, o simplificació pintures superposades". Per això, abans d’obrir carrils nous, "cal que es finalitzin totalment i siguin plenament operatius els que han estat iniciats".

A banda, exigeixen al govern que inici una campanya informativa "massiva" a la ciutat per tal de minimitzar riscos i incidències en la seva implementació i recollir també idees i propostes de millora. Així mateix, la campanya s'hauria d'enfocar als conductors d'aquestes vehicles de mobilitat personal, per informar-los de les normatives vigents. En aquest sentit, cal recordar que en dues setmanes la Policia Local ha denunciat 170 conductors de patinets a Mataró per incompliment de l'ordenança de mobilitat.

Arxivat a:

Comentaris (5)

QUINES PENQUES!!!! Fa 1 any
ERC està a favor de l'anella ciclista. Ara diu allò que és obvi per consolidar-la, i mentre mentalitza a la gent, tot iniciant una precampanya electoral amb coses banals, sense mullar-se amb els temes de seguretat que afecten greument als mataronins, i no ho faran perquè saben que son ells els promotors de la llei que consolida les okupacions mafioses.
Shark Fa 1 any
Let's hope the people that can vote will get off their chairs and vote out the corrupted self appointed useless council.
Antoni Fa 1 any
Estic d'acord am que es te de mijorar las senyalizacións pero abans que els carrils bici tendrien de arreglar la grand cantitat de carres que estan en molt malas condicions i son un perill tan per els vianants com per els coches
Programa campanya electoral 2023 Fa 1 any
Al vostre programa electoral hi heu de posar que desmantellareu l'anella ciclista. Tindreu, com a mínim, el meu vot.
Teresa Fa 1 any
Olé per ERC son els milloris i tenen mes cervell

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive