En Tempus, al Campament Reial, en el vídeo promocional de l'Ajuntament de Mataró
En Tempus, al Campament Reial, en el vídeo promocional de l'Ajuntament de Mataró

Enquesta: Què us sembla l’aposta del Campament Reial per substituir la Cavalcada?

Volem conèixer la vostra opinió sobre l’aposta de Mataró, que ha esgotat reserves en poques hores i a la que l’Ajuntament intenta ampliar l’aforament

Aquest divendres obre les seves portes el Campament Reial de Mataró, l’aposta que fa la capital del Maresme per mantenir la màgia de la vinguda dels Reis Mags d’Orient davant la impossibilitat de fer la Cavalcada. Durant més d’un mes, carrosses, personatges i elements de la Cavalcada convertiran la carpa del Parc Central en una experiència màgica que anirà molt més enllà del fet de poder-hi entregar la carta.

El Campament Reial de Mataró es va presentar dimarts i en menys d’un dia va esgotar totes les reserves de places. Al trobar-nos en plena pandèmia de Covid-19, l’aforament de la carpa és limitat i condicionat, pel que en poques hores van volar literalment totes les reserves. L’Ajuntament ha dit que treballa per ampliar l’aforament del Campament i ha demanat a les famílies que hagin fet més d’una reserva que alliberin places per a altres infants. El cert és, però, que de moment i sense noves places la proposta per fer de succedani de la Cavalcada queda lluny de poder arribar a tots els infants de la ciutat. Des de l’Ajuntament recorden que la carta es podrà entregar en altres punts de la ciutat.

El Campament Reial de Mataró esgota reserves en menys d’un dia
L'ENQUESTA Què et sembla l’aposta del Campament Reial?

Què serà ben bé el Campament Reial no se sabrà fins que aquest obri, pel que a hores d’ara el que és evident és que davant la impossibilitat de fer la Cavalcada, l’alternativa proposada bo i allargar-se més d’un mes dista molt de poder arribar a tanta gent, i especialment a tanta canalla, com l’acte habitual del 5 de gener.

Val a dir, això sí, que la Nit de Reis comptarà amb la presència per televisió i internet dels tres Reis, que en una transmissió especial, seran rebuts a Mataró i podran saludar tothom.

Comentaris (6)

Enric Fa 1 any
Em sembla bona pensada. Les plaçes són escasses però sembla que s'estàn habilitant més. Fer la cavalcada convencional hagués posat en perill la salut de la gent.
Roser Fa 1 any
Penós. Els del psc s'han lluīt, una vegada més.
Berta LLopart PI Fa 1 any
S'Han quedat mols nenes fora. no sé si s'ha fet nomes un adult per família? On seran els punts que hi haurà algun Patge perquè els nens poguin donar la carta ?
Josep Fa 1 any
Si l'Ajuntament diu que treballa per ampliar l’aforament pot començar per limitar l acces a un adult per nen o nena...
Serp Fa 1 any
Una capgrossada més. Som únics...
María Fa 1 any
La propuesta esta bien pero muy mala organización ya que más de la mitad de niños y niñas de Mataró no podrán verlos por falta de horas espero que lo puedan solucionar

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive