capgros.com

En marxa les obres de reforma de part de l’edifici de l'antic Hospital

Les obres permetran adaptar i millorar la segona i tercera planta

El Consorci Sanitari del Maresme està realitzant, durant aquest estiu, un seguit d'obres de reforma de la segona i tercera planta de l'antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. L'objectiu de les obres és adaptar l'edifici i culminar la seva transformació en centre sociosanitari.

Les obres, les segones més importants que s'han realitzat en aquest efidici des de la seva remodelació inicial l'any 1999, afecten la segona i tercera planta.

Els treballs els porta a terme l'empresa Sogesa amb un pressupost de 950.000 euros, subvencionat pel Consorci Sanitari del Maresme. Les obres van començar el passat mes de juny i s'allargaran previsiblement fins al proper mes d'octubre.

En total, la superfície construïda a reformar és de 626,3 metres quadrats, 331 dels quals estan a la segona planta i 295,3 al tercer pis.

La reforma consisteix en el canvi del sostre actual, que es substituirà per un de nou de plaques amb protecció contra el foc. A més, també s'instal·laran aparells d'aire acondicionat i es renovaran les instal·lacions elèctriques i de l'aigua.

Adaptar les habitacions
D'altra banda, les obres també permetran renovar la distribució interior de les habitacions per tal de poder-les fer dobles o triples, de manera que així s'adequaran a la normativa vigent. En total, a la segona planta hi haurà 16 llits i a la tercera, 15 llits.

A més, també s'estan fent millores a les instal·lacions de bany assistit, així com a les portes, que es modificaran per tal d'adaptar-se a l'amplada necessària perquè hi puguin accedir els pacients amb cadires de rodes.

Aquestes obres s'afegeixen a les realitzades l'any 1999 per adaptar l'antic Hospital com a nou centre sociosanitari.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive