-
-

J. V.

Els veïns asseguren que la residència Mare Nostra ha fet obres sense permís

La regidora de Llicències confirma que el centre disposa de les llicències preceptives i afegeix que el conflicte ara és ‘entre privats'

Els veïns que viuen a sobre de la residència d’avis de l’Esplanada continuen molestos amb la Fundació Mare Nostra perquè, segons asseguren les obres d’adequació de les instal·lacions s’han fet sense el permís de la comunitat de veïns. La residència Mare Nostra es va traslladar el passat mes de desembre als baixos i primer pis de l’immoble. Anteriorment, la residència ocupava diferents plantes d’aquest bloc de pisos, situació que havia estat objecte de queixes i denúncies reiterades per part de la comunitat de veïns. L’any passat, i per evitar que es fes efectiu el decret de tancament emès per l’Ajuntament de Mataró ja que el centre no tenia llicència, la residència va iniciar unes obres per poder ubicar la residència en un únic espai situat als baixos i un primer pis, i que disposa d’entrades independents. Però ara, els veïns insisteixen en què les obres s’han fet sense l’autorització pertinent de la comunitat de veïns i per això, ja han presentat un contenciós administratiu contra l’ajuntament per haver concedit la llicència d’obres “sense complir la normativa”, segons afirma Isidre Mulet, portaveu dels veïns. Mulet afegeix que els veïns tenen previst demandar la Fundació per haver fet unes obres “que agredeixen l’edifici”.

La regidora de Llicències, Alícia Romero, replica que la llicència d’obres s’ha donat correctament i després que la Fundació Mare Nostra presentés un projecte amb algunes modificacions per tal d’adaptar-lo a la normativa. Romero afegeix que les queixes dels veïns responen a un conflicte entre la comunitat i la fundació i que és entre privats que s’ha de resoldre. La regidora confirma també que la residència disposa de la llicència d’activitats pertinent, tot i que els veïns han presentat un contenciós contra l’atorgament d’aquesta llicència perquè asseguren que la que s’ha donat “és provisional i no la definitiva, perquè no tenen l’informe que confirmi que compleixen els requisits necessaris”, segons explica Mulet. El portaveu dels veïns assegura que la residència no compleix amb la normativa pel que fa a sortides d’emergència i sortides de fums i gasos, entre d’altres aspectes.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive