Una aula del TecnoCampus. Foto: R.Gallofré
Una aula del TecnoCampus. Foto: R.Gallofré

El TecnoCampus comença el curs amb prop de 3.600 alumnes

L’acte d’inauguració oficial tindrà lloc el 15 d'octubre amb el catedràtic de la UPF José Garcia Montalvo com a ponent

Els tres centres universitaris del TecnoCampus compten aquest curs 2019-2020 amb prop de 3.600 alumnes. Entre ells, 875 estudiants de nou accés en estudis de grau, després que s'hagin cobert la totalitat de places ofertes pels centres, adscrits a la Universitat Pompeu Fabra. El graduat de Mitjans Audiovisuals és el que té més testudiants matriculats, 130, mentre que  Fisioteràpia, amb només vint places ofertades, és la que té la nota de tall més alta (un 9,4).

Un total de 62 alumnes vinguts d'arreu del món també han començat el curs al TecnoCampus. Entre ells quinze holandesos i nou alemanys. Tots ells cursaran part dels seus estudis al TecnoCampus gràcies als programes Erasmus i SICUE i als convenis d’intercanvi amb universitats d’arreu del món. Per països, destaca l’arribada de quinze estudiants holandesos i nou alemanys.

Pel que fa als màsters, destaca que el 70% dels estudiants provenen de països estrangers en casos com el d'Emprenedoria i Innovació o el de Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims. Sobretot de Xina, que aquest any aporta un percentatge important de la matrícula. Pel que fa al Màster Universitari en Atenció Integrada a la Cronicitat i l'Envelliment, té vuit matriculats. A la matrícula graus i màster universitaris, caldrà afegir-hi la dels postgraus i màsters de formació continuada. Així, s’espera que la xifra global d’estudiants de grau (en tots els cursos, tant de nou accés com posteriors), dels tres màsters universitaris i dels títols propis, se situarà al voltant dels 3.600 estudiants.

Inauguració de curs

El TecnoCampus organitza cada any l’acte oficial d’inauguració dels curs acadèmic. Auqest any té lloc el dia 15 d'octubre a les 12h a l'auditori del TecnoCampus i estarà protagonitzat pel catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra  José García Montalvo. L’acte és obert a tota la ciutadania amb inscripció prèvia. García Montalvo és professor d'Economia  a la UPF i a la Barcelona Graduate School of Economics. Expert en mercat laboral dels joves, ajuda internacional i desenvolupament econòmic, mercat immobiliari i sector bancari, joves i habitatge i economia catalana, en la lliçó inaugural al TecnoCampus se centrarà “Big data i el futur de l'economia: promeses, perills i decepcions”.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive