Imatge de la zona on hi havia l'Enric Pujol i es construirà el poliesportiu. Font: Google Maps.
Imatge de la zona on hi havia l'Enric Pujol i es construirà el poliesportiu. Font: Google Maps.

El camp de sorra de Cerdanyola es convertirà en una pista poliesportiva coberta

Centenars de nens i nenes han crescut i s'han format al camp Enric Pujol.

A mitjan dels anys noranta l'equip dominant a Mataró era el Cerdanyola. Ubicat a Tercera Divisió, el club del barri més gran de la ciutat va ser el primer en tenir gespa artificial. La renovació va deixar de manera annexa un camp més petit, anomenat Enric Pujol. Els equips grocs s'intercanviaven els entrenaments. Sempre tocava entrenar un o dos dies a la setmana al campet de sorra. Un sacrifici que deixava regust de privilegi els dies que tocava estar al camp gran (i de gespa). Els més menuts (benjamins, alevins) jugaven en aquest campet, per on han passat centenars de jugadors. Ara, aquest espai que un dia va tenir un ús diari passarà a la història.

Els pressupostos de 2018 tenen una partida de 550.000 euros per crear una pista poliesportiva coberta a la zona esportiva de Cerdanyola, completant així aquest espai on hi ha la pista de petanca i el municipal del Camí del Mig, on hi juguen equips com l'AEiLL Cerdanyola, Mataronesa o el rugbi.

El projecte encara no està redactat, però la idea és fer una pista formigonada i coberta sense parets, on es podrien fer actes sota cobert tipus la pista que hi ha a l'Eusebi Millán. És una demanda dels veïns del barri, que en el seu moment van reivindicar el fet de tenir un pavelló sota cobert per practicar esport com en altres llocs de la ciutat. L'ajuntament, ja l'any passat, va descartar aquesta infraestructura en entendre que hi havia altres prioritats al barri, però van apuntar que estudiarien habilitar una pista com la del Millan i com finalment s'ha fet.

Així doncs, sota el formigó d'aquest nou espai quedarà el record de jugadors de totes les edats, gols i sobretot rascades als genolls que durant molt de temps es van viure en un espai reservat, sobretot, per la formació dels més menuts durant més de dues dècades.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive