Moda i complements amb un punt exòtic i colorit, però alhora molt cosmopolita i portable. Feta amb roba de qualitat, que dura, sense que el preu es dispari. I produïda arreu del món, des de Portugal fins a Bali, aprofitant l’experiència dels teixidors locals de cada país, sense que això impliqui explotació laboral en països del tercer món. Aquests són els eixos d’Edange, una de les empreses que s’ha instal·lat recentment al TecnoCampus.
El projecte va néixer a Austràlia, on la parella es va conèixer
La van impulsar ara fa quatre anys Eduard Sala i Àngela Navas ben lluny de Mataró, als antípodes concretament. “Ens vam conèixer a Austràlia, teníem ganes de fer quelcom junts i va ser en un viatge a Bali que vam decidir-nos per aquest projecte”, recorda Navas. Els tallers artesans de l’illa indonèsia els van inspirar en l’aposta per la moda singular, que trobarien viatjant arreu del món i després comercialitzant online. Sala i Navas han tornat a casa i han trobat en el TecnoCampus la llar des d’on iniciar una nova etapa amb Edange. “Un dels nostres pilars és la moda sostenible, transparent, deixant molt clar on i com es produeix: d’on ve la tela, qui la cus, en quins tallers es fa...” explica Navas. També treballen amb tirades curtes, perquè el seu comprador tingui una certa exclusivitat sense pagar un preu desorbitat.
Edange comercialitza les seves creacions a través de la web, així com en plataformes online com Amazon, i també en petites botigues d’arreu del món, i també participa en markets de dissenyadors com el Palo Alto de Barcelona.
Comentaris