Plànol de la nova rotonda de l'N-II a l'alçada de Sant Simó
Plànol de la nova rotonda de l'N-II a l'alçada de Sant Simó

Redacció

Comencen les obres de la rotonda de Sant Simó a l’N-II

Duraran sis mesos i tenen un pressupost de 877.000 euros

L’alcalde de Mataró, David Bote, i el director general d’infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores, han visitat l’inici de les obres a la rotonda de l’N-II, a l’encreuament del Camí Ral i la zona de Sant Simó.

El projecte inclou la construcció d’una rotonda de 36 metres de diàmetre amb dos carrils d’entrada de l’N-II en ambdós sentits de circulació, la connexió amb el Camí Ral i l’execució d’un camí pavimentat paral·lel a la carretera per eliminar un gir a l’esquerra i donar així accés a nombroses hortes existents de la zona de les Cinc Sénies. D’aquesta manera, l’obra pretén facilitar la canalització del trànsit i la seguretat viària en un punt de la xarxa per on circulen més de 22.000 vehicles diaris de mitjana.

D’altra banda, es preveu també l’execució de diverses obres de millora en un tram de la travessera, com l’eliminació de les barreres metàl·liques existents i l’estesa d’una nova capa de ferm. Aquest projecte s’emmarca dins del conveni subscrit al 2019 pel Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Mataró de cessió del tram de l’N-II al seu pas pel municipi, que també preveu altres actuacions, com la redacció del projecte d'una altra rotonda al Cargol.

Comentaris (9)

Maika Fa 4 hores
No m'explico, perquè hi ha tantes obres començades i no n'acaben cap, totes estan a mitges
Josep Solé diaz Fa 10 dies
No té molta lògica que facin rotondes a la nacional II ara quan segons ells passarà a ser un passeig per vianants.
Josep Solé diaz Fa 10 dies
No té molta lògica que facin rotondes a la nacional II, ara quan segons ells passarà a ser un passeig per vianants.
lo de sempre cagant-la Fa 11 dies
no hi han caravanes en aquest semafor, a veure si amb la rotonda l'acabant cagant com és de costumbre en aquesta ciutat. en canvi no posen rotonda al semafor de Caldetes om es formen cues des de fa una pila d'anys que potser fer una rotonda pitjor no pot anar perquè ja sabem que hi ha però posar-les a Mataró no té cap sentit i si és amb semàfors menys. Es temps i diners perduts molestant a la gent i cotxes
uno dice Fa 11 dies
amb l'alliberament del peatge de la autopista, penso que ara ja no cal aquesta rotonda, despesa i molesties
Mataroni Fa 11 dies
Quin sentit te aquesta rotonda????i al lloc
Papi Fa 11 dies
Cuando este hecha la redonda que pongan de monumento una guillotina,para que recuerde a los nuevos memas ó marroquíes que quien la haga lo pagara.
Plens Fa 11 dies
Algú em pot dir per què caram serveixen les rotondes amb semàfors...?
Després de la gasolinera Fa 12 dies
Aquesta rotonda no es fa a l'encreuament del Camí Ral amb la Rda. Cervantes, sinó més enllà, després de la gasolinera, ja passada la riera. Ho dic perquè la indicació del plànol que diu "Camí Ral-Havana" pot fer confondre. Allò ja no és l'Havana. L'Havana és des de la Rda. Cervantes fins a la placeta de l'Havana.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive