Els casals de gent gran també recuperen la presencialitat
Els casals de gent gran també recuperen la presencialitat

Els casals de gent gran també recuperen la presencialitat

Des de l’inici de la pandèmia, els deu casals municipals de gent gran romanen tancats

La gent gran pot estar contenta, els sèniors mataronins estan d’enhorabona. Essent, com és lògic, un col·lectiu de risc des de l’inici de la pandèmia que els seus equipaments socials eren tancats i no hi havia contacte ni activitats presencials. Pocs a poc es recupera la normalitat i ara reobriran els casals de gent gran, epicentres de socialització i trobades molt importants.

A partir del 18 d’octubre, les persones grans de Mataró podran fer activitats de forma presencial a la desena de Casals Municipals de la Gent Gran que hi ha per tota la ciutat. Del 4 a l’11 d’octubre és el període de preinscripció i les sales relacionals a partir del 6 d’octubre. Aquesta reobertura coincideix amb els actes de celebració del Dia Internacional de la Gent Gran

Àmplia oferta

La desena de Casals Municipals de la Gent Gran de la ciutat obren les seves portes el dilluns 4 d’octubre per iniciar el procés de preinscripció a les activitats que tornen a ser presencials. Del 4 a l’11 d’octubre es poden fer les inscripcions als cursos que es fan als respectius equipaments municipals i que són variades amb una oferta que engloba activitats de salut (memòria, zumba, txi-kung) així com activitats de formació contínua (memòria, català, noves tecnologies). Els aforaments seran limitats per a fer les activitats i per estar a la sala relacional segons la normativa vigent.

  • La gent gran interessada pot omplir un formulari per incriure’s o trucar als telèfons següents:  937582484, 937903672,937997967 i 931695166.

Una sola activitat per arribar al màxim de gent

Per tal de garantir que participin el màxim nombre de persones, només es podrà optar a una sola activitat. El fet de preinscriure’s no garanteix la plaça al taller seleccionat. En el cas que es superi el número de places en l'activitat escollida es realitzarà un sorteig intern per adjudicar l'ordre de participació.

A banda de les activitats presencials que tornen, aquestes es poden combinar amb una programació online que ja està en marxa i que inclouen activitats com grups de lectura de poesia, grup de lectura de novel·la, gimnàstica, conferències, entre d’altres.

  • Les persones es poden apuntar a través de correu a gga@ajmataro.cat o per whatsap al 662 302 311. Més de 500 persones han rebut suport i indicacions per poder participar en aquestes activitats per Internet.  


 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive