2020, any de rècord a capgros.com
2020, any de rècord a capgros.com

Capgros.com es multiplica per 4

El portal es renova a nivell de continguts i disseny amb quatre canals: Actualitat, Gastronomia, Healthy i Negoci

Capgros.com es renova, de cap a peus. S’amplia, multiplicant-se per quatre. El mitjà de comunicació online de referència i líder destacat en audiències a Mataró i el Maresme, present en el territori des de l’any 2003, fa el seu salt endavant més ambiciós. Consolidat com a referent informatiu a la ciutat i a la comarca, aquest 2020 el diari digital es multiplica per quatre. Manté els seus continguts d’informació i actualitat de proximitat, amb l’última hora i els reportatges d’anàlisi, i a tot plegat hi suma tres nous canals centrats en la gastronomia, la salut i el benestar, i l’empresa, l’economia i el comerç.

El nou portal també aposta per un nou disseny, vídeos i infografies interactives

Tots els usuaris que des d’aquest divendres accedeixin al web poden comprovar com, més enllà dels nous continguts, el portal també aposta decididament per un disseny diferent i trencador en el qual s’aplica un ventall molt més ampli de recursos gràfics online i infografies. L’àmbit fotogràfic també gaudeix de més importància i com a gran novetat, s’incorporen els vídeos de producció pròpia amb reportatges sobre temes d’actualitat i d’interès del territori. Tots els articles de Capgros.com segueixen sent elaborats en català, però la nova web també incorpora una versió en castellà

El portal abraçarà tots els sectors productius de la comarca i pararà especial atenció a àmbits com la innovació, la digitalització, les noves tendències econòmiques i comercials, la comunicació online, les noves formes de consum, el desenvolupament sostenible i la protecció del medi ambient.

Clica sobre les icones de l'esquerra per veure la descripció dels nous canals

Aparador digital

Empreses, institucions, comerços, organismes i entitats trobaran en Capgros.com l’espai ideal per a comunicar els seus projectes, iniciatives, productes, serveis i campanyes. El lideratge en audiència, l’atractiu a nivell d’imatge i disseny, els continguts de qualitat, les xarxes socials i les estratègies comunicatives més punteres del nou Capgros.com es posaran al servei de les necessitats comunicatives del territori i els organismes públics i privats que el conformen.

Suport al territori i salt a la digitalització

Capgros.com vol donar suport al salt d'empreses i organismes a la digitalització i la nova economia

Capgros.com no vol ser tan sols un mitjà d’informació i divulgació. El seu objectiu va més enllà, ja que vol contribuir al desenvolupament de Mataró i el Maresme, ajudant al creixement i evolució de les institucions, empreses, organismes i el conjunt de la ciutadania. Capgros.com, com a referent en la comunicació online, vol ser un punt de suport a les empreses i organismes de la comarca en el seu salt a la digitalització i a la nova economia.

Capgros.com pretén, en definitiva, esdevenir el mitjà online de referència a Mataró i els seus entorns en el seguiment de l’actualitat, l’emprenedoria i l’economia, la gastronomia i alimentació, i la salut i benestar. Ho farà a través de continguts de qualitat i útils per al lector, amb un nou disseny i plenament adaptat a les actuals formes de consum digitals. També es presenta com una plataforma de suport a l’economia del Maresme, una guia per ajudar el territori a fer el salt a la digitalització, i l’espai ideal on empreses, organismes i institucions podran anunciar i promoure els seus projectes, productes i campanyes.

Comentaris (4)

lluis Fa 2 anys
Molt trencador, tant que fa mal a la vista. Y les grans cuatre gran temàtiques son molt.... Como ya no hay proceso me parece magnifico este cambio. Además las grandes figuras han desaparecido por fin. Esperemos no volver a ver a Bassas.
antoni aviles canovas Fa 2 anys
Feliçitats el trovo molt ençertat unaltre impuls per poder coneixe mes be las necesitats de la comarca
Dèlia Pont Garriga Fa 2 anys
Molta sort !
Joan Fcesc. González Fa 2 anys
Enhorabona i molt d'èxit en aquesta nova etapa. Una nova imatge per a uns temps molt necessitats. Salutacions des d'ICREA Disseny.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive