‘Canvi pel clima’, portada del Capgròs 1654
‘Canvi pel clima’, portada del Capgròs 1654

‘Canvi pel clima’, portada del Capgròs 1654

Ja podeu llegir online el Capgròs 1654, dedicat a la necessària aposta per polítiques de mitigació del canvi climàtic

Mataró pel Clima és el nom del document que aglutina totes les polítiques que es fan a la ciutat per mitigar els efectes del canvi climàtic. No és només un programa de l’Ajuntament, també és un repte de ciutat combatre l’emergència climàtica i per això ‘Canvi pel Clima’ és el titular i el tema de portada del Capgròs 1654, que ja és als vostres punts de recollida habitual de Mataró i el Maresme i que també es pot llegir en format online.

Sí, aquesta setmana la revista va amb 24 hores d’anticipació i com que divendres és festiu (Divendres Sant) ja es pot llegir des de dijous.

Més enllà del tema de portada, el Capgròs recull el més interessant i destacat dels darrers dies. Des de la dissortada mort de Núria Masafrets a l’operació policial contra els locals on s’exerceix la prostitució o l’afectació que ha patit la comarca per part de la plaga del suro.

Al Capgròs 1654 també es posa sobre la taula el repunt de casos de Covid-19, en esports es parla del pas de la Volta o l’adéu d’Eric Florenza després de tota una vida al CH Mataró o a Quedem s’enumera i es repassa el més destacat de la Setmana Santa.

 

Comentaris (1)

Audrey Fa 17 dies
Sóc de les primeres persones que van participar en creacions de zones provades a Europa, és el centre dolsires del Magrib, a l'est de Dubai, els projectes més grans de les ciutats autònomes. Però analitzaré estudiant Mataro, no hi ha res?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive