L'alcalde de Mataró, David Bote. Foto: R. Gallofré
L'alcalde de Mataró, David Bote. Foto: R. Gallofré

Bote es proposa millorar la seguretat i la neteja de Mataró

En una entrevista pel propi PSC, David Bote es mostra optimista davant la segona meitat de mandat

Que la seguretat i la neteja de la ciutat són dos temes claus, dos dels grans cavalls de batalla i discussió a Mataró és una evidència. Ho és per la ciutadania i també pel propi Alcalde David Bote i el seu partit, el PSC, que en una entrevista del partit esmenta aquests dos aspectes com els grans objectius pel que queda de mandat municipal. 

En l’entrevista amb el propi PSC, David Bote es mostra confiat amb els efectes sobre la neteja que tindrà el nou contracte de la brossa i assegura que “ja es veuen millores i al setembre implantarem els nous serveis com, per exemple, la recollida a domicili de mobles i voluminosos”. L’Alcalde confia en capgirar la situació de la ciutat i en la nova ordenança de civisme i convivència amb la que, assegura, l’Ajuntament “incidirà en la lluita contra l’incivisme que encara que el provoquen uns pocs es nota massa en determinats punts de la ciutat”.

Respecte la seguretat, Bote defensa que és una de les seves prioritats i defensa que ja es nota “una davallada important dels delictes, un 18 per cent menys durant l’any 2020, i un augment de les detencions del 6,5% en el mateix període”. La contractació de més policies locals, la instal·lació de càmeres de seguretat i la posada en marxa d'una app de seguretat per millorar la relació dels ciutadans amb la policia a través del mòbil són altres apostes del consistori que l’Alcalde recorda.

Optimisme en el futur

A meitat del seu segon mandat com Alcalde, Bote es mostra optimista amb el moment de la ciutat i assegura que “estem veient la llum al final del túnel” i es mostra molt esperançat amb els projectes estratègics que es volen finançar amb fons europeus:”Hem de mirar al futur i seguir dibuixant projectes de transformació per la ciutat: s’obre un nou cicle marcat per la recuperació econòmica i la generació de noves oportunitats”, remata en declaracions al seu propi partit. 

 

Arxivat a:

Comentaris (42)

Fernando Fa 2 mesos
Menudo inutil de alcalde tenemos ,repite mandato y aun no herradico la delincuencia,policia local incompetente ,con falta de servicios nocturnos,bajas covid o huelga,entre mossos y local menudo cachondeo de que di competencia de uno o de otro y ninguno actua estw alcalde demostro lo peor de su mandato dejando la delincuencia actuar libre ,creando rotondas por todo mataro y carriles bici que no se usan o como el de la rotobda de cami del mig carril bici suicida lo hace seguir recto en la rotonda
mataronina Fa 2 mesos
Si tuviese un minimo de dignidad y viendo la opinion que tienen de él, deberia dimitir inmediatamente, una persona que tiene mala imagen de todos, más como está dejando la ciudad y que no sabe como solucionar los problemas tan graves de delincuencia entre otros pues tendría que dejar paso a otro que tenga más idea, voluntad, capacidad de lucha e interés. Sería lo único honrado y digno que hubiera hecho en tantos años que lleva.
Eva Fa 2 mesos
David, qué difícil se me está haciendo decirte que no cuentes con mi voto... Vaya barrio nos has dejado...ni la inmigración quiere vivir aquí.
Geoffrey Fa 2 mesos
Now we have immigrants without work.....can they work with a brush and shovel....to clean up mataro dog shit, paper/plastic in the streets, They the councillors have asked for more than 100 aphganistan immigrants..... What for ? More non workers to take our money ,,do they have a crime record or will they get one here..?
Geoffrey Fa 2 mesos
Another load of bull shit from this council..... Crime is on the increase along with illegal/legal immigrants, money wasted,, a dirty city, false promises,,, a corrupt system, no inspection of construction work weather public or private, ie.. Flats without fire escape, badly planned and built flats that need repairs in first years if occupation. A legal system that fails to protect the people. Etc. Etc.
caradura Fa 2 mesos
esta persona es más falsa que un billete de 6 euros, solo sabe hablar en futuro aunque lleve años y años porque no puede justificar que haya trabajado ni logrado nada, en especial nada de la seguridad y de la limpieza que ha ido a peor. que hacer pensar que ahora que le poco en el poder vaya a conseguirlo si siempre va a peor todo? y le importamos un carajo y solo está para servirse a sí mismo y que a la vista salta, vino a aprovecharse del cargo como casi todos cuando pensamos era difere
Pere Titola Fa 2 mesos
Ni es millorarà la neteja i molt menys la seguretat. El cap Sanchinflas, el narcisista de la Moncloa, no està per canviar lleis per afavorir al ciutadà. Els partits de dreta, van proposar reformar codi penal, per tema dels okupas i l'esquerra en bloc es va negar. El Sr. Bote és un pelele d'aquesta esquerra, que prefereix ajudar al delinqüent a la immigració il·legal i afavorir la islamització del país. Mataró es mereix un canvi, i fer fora de l'Ajuntament aquests partits que tant de ma
JOAQUIM BENEIT SALAVER Fa 2 mesos
Senyor Bote jo no li faltare al respecte es evident entre personas. jo crec que la ciutat necesita un cambi. Per exemple fer cal com per ferle mes atractiva per el turisme per suplir la manca de teixit Industrial que a anat desapareixen del nostre entorn. Tot això comporta altres obligaciòns sanitarias i civicas per a donar un atractiu i una seguretat als seus habitants i contribuents.Comencem per ací. Senyors. Gracies
LIDIA Fa 2 mesos
Jo tampoc faltaré el respecte. Però el teixit industrial ja va ser un error en el seu moment que se'l carreguéssin, una ciutat si viu només del turisme, s'ha vist actualment que no es pot viure i mai serà una ciutat 100% turística perquè no hi ha suficients actractius.
Caracarton Fa 2 mesos
A ver si este me lo publicáis. Sr. Bote pocos le creen. Gente de pseudo izquierda, disfruten lo votado.
100 dies Govern Aragonés. Fa 2 mesos
i 3.125 del Govern Bote... Comparteixen: - la culpa de tot és sempre de fora, ells no fan mala gestió, son d'altres - allò necessari: no tenen diners diuen - tot son bones paraules i sempre utilitzen el condicional o el temps verbal del futur. - tenen una burrada d'assessors que ningú sap que fan. ah, i se la bufa el que passi als barris pobres? o és una percepció?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive