La nova oficina d'assistència a la ciutadania s'ubicarà a l'antic Casal de Joves de Cerdanyola. Foto: Ajuntament
Notícies relacionades
La nova oficina d'assistència a la ciutadania s'ubicarà a l'antic Casal de Joves de Cerdanyola. Foto: Ajuntament

El barri de Cerdanyola tindrà una nova oficina d'assistència a la ciutadania

L'antic Casalde Joves acollirà la nova oficina, fins ara ubicada al Centre Cívic, per oferir un nou model d'atenció i assistència als veïns

L’Ajuntament de Mataró ha iniciat les obres de la nova oficina d’assistència a la ciutadania del barri de Cerdanyola. Les oficines s'ubicaran a l'antic Casal de Joves (fins ara eren al Centre Cívic adjacent) i l'objectiu, a banda de comptar amb un espai més adequat, serà oferir un nou model d'atenció i assistència als veïns pel que fa a informació i tràmits administratius. 

Les oficines se situaran al número 72 del passeig de Ramon Berenguer III, en un espai de prop de 200m2, en el qual es modificarà la distribució i es millorarà l'aspecte extern. L'oficina comptarà amb un vestíbul d'accés, una sala diàfana per a l'oficina d'assistència, un lavabo accessible per al públic i un despatx intern. 

Hi hauran llocs de treball en taula per a tràmits amb cita prèvia, un punt d’atenció per a tràmits que no requereixin cita (punt 0) i un punt d’autoservei amb possibilitat d’instal·lar-ne un més. El mobiliari i el disseny de l'espai seran similars al de l'Espai Mataró Connecta, inaugurat enguany a la plaça de la Muralla i punta de llança del nou model d'atenció ciutadana que vol implementar l'Ajuntament. 

Les obres duraran sis mesos i tenn un cost de 325.000 euros. El trasllat de l’atenció i assistència a la ciutadania al nou emplaçament permetrà alliberar espais al Centre Cívic Cerdanyola. Alguns d’aquests espais podran ser sol·licitats per activitats pròpies de dinamització i participació de la ciutadania
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive