Representants de Bankia i de la Fundació Iluro en la signatura del conveni.
Representants de Bankia i de la Fundació Iluro en la signatura del conveni.

Bankia i la Fundació Iluro donaran 60.000 euros per projectes socials a la comarca

Llancen la segona convocatòria Acció social 2018 per a associacions del Maresme.

Bankia i Fundació Iluro han renovat el conveni anual que tenen per desenvolupar projectes d'impacte social a la comarca del Maresme, i enguany hi haurà una dotació de 60.000 euros. D'aquesta manera es manté viva la flama de la tasca social que tenia Caixa Laietana anys enrere degut al seu arrelament al territori. L'objectiu del conveni, expliquen en un comunicat, és establir programes de col·laboració en l'àmbit de l'ocupació, el desenvolupament local i d'impacte social contribuint a millorar la qualitat de vida de persones a l'atur, discapacitades o en risc d'exclusió social.

Enguany hi haurà la convocatòria Acció Social 2018, dotada ambv 30.000 euros i que funciona de la següent manera: Les entitats socials podran presentar els seus projectes fins el proper 13 d'abril i podran aconseguir una ajuda que va dels 2.000 euros als 8.000. També s'oferirà com a novetat d'enguany el suport a programes mediambientals desenvolupats al Maresme per un import de 100.000 euros.

L'increment del pressupost del conveni signat és rellevant, ja que s'ha passat dels 40.000 euros de l'any passat als 60.000 d'enguany. “L'augment pressupostari d'aquesta col·laboració suposa per a Bankia afermar la seva línia de col·laboració amb el Tercer Sector recolzant a un major nombre d'organitzacions sense ànim de lucre que treballen a tota la comarca i recolzant així els seus projectes”, va subratllar Miguel Capdevila, director corporatiu de la Territorial de Bankia a Catalunya.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive