L'edifici on es trobava el prostíbul
L'edifici on es trobava el prostíbul

L'Ajuntament de Mataró precinta un prostíbul sense llicència

El prostíbul estava obert al carrer Alcalde Abril, a tocar dels Jutjats, portava molts anys en funcionament i el consistori havia demanat reiteradament que suspenguessin l'activitat

L'Ajuntament de Mataró ha precintat un prostíbul que funcionava sense llicència al carrer Josep Abril, a tocar de l'edifici dels Jutjats. El local portava ja molts anys en funcionament i des del consistori se li havia reiterat que havia de suspendre l'activitat.

Segons ha informat l'Ajuntament, l'actuació s'ha dut a terme aquest dimecres dia 21 al matí per part de la Policia Local i el servei de Llicències. El local situat al carrer Josep Abril, paral·lel a la Ronda Barceló, oferia serveis de naturalesa sexual malgrat no disposar de llicència municipal vigent i tractar-se d'una activitat que no era legalitzable. 

Davant d'això, els tècnics del Servei de Llicències i agents de la Policia Local han procedit avui a precintar els diferents accessos al local, que es troba a la planta pis d'una nau industrial. El prostíbul seguia en funcionament, i de fet avui mateix els encarregats de la inspecció han trobat quatre treballadores i un responsable del negoci.

 

Prèviament al decret de precinte i tancament de l’activitat, de data 16 de juliol, l’Ajuntament havia notificat en comunicacions anteriors a la titular de l’activitat que havia de procedir a la suspensió de la mateixa per la manca de permisos.

 

Comentaris (3)

Elízabeth Vargas Pinilla Fa 2 mesos
Durante la última semana ha salido publicado en todos los medios y redes la jubilación de un Mataroni por autoadopcion ilustre, que ha publicitado durante toda su trayectoria profesional nuestra ciudad, como es posible que los medios locales no se hayan hecho eco de la noticia. Juanjo Cardenal merecería eso y más!
Apex Fa 2 mesos
Los del Ayuntamiento deben pensar que para j***r ya están ellos.
Dani Fa 2 mesos
Jajaja.... Por la tarda ya estaba sin el presinto... Como para esta gente no hay leyes, ni restricciones en el tiempo de Covid.... Porque el servicio estaba disponible para los organos oficiales.... pero en definitiva nadie lo va a confesar...

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive