El regidor Sergi Morales rebent els 34 contractats per l'Ajuntament
El regidor Sergi Morales rebent els 34 contractats per l'Ajuntament

L'Ajuntament de Mataró contracta 34 persones en situació d'atur

Treballaran durant prop de mig any a jornada parcial en diferents projectes i obres a la ciutat

L'Ajuntament de Mataró ha contractat 34 persones en situació d'atur. Treballaran en jornada parcial durant prop de mig any en obres i serveis d'interès públic i caràcter social, en el marc de dos programes que s'estan duent a la ciutat. 

Els perfils professionals contractats són els següents: peons/es, oficials/es de 2a de pintura, de paleteria i de jardineria, auxiliars de serveis i administratius/ves, integradora/es socials, tècnics/ques mitjans de programes, de Promoció de Ciutat i Comerç i d’Ocupació. Totes les persones contractades es trobaven en atur, no perceptores de prestació contributiva, i a la recerca activa de feina. 

Aquestes contractacions han estat possibles gràcies a les convocatòries de plans d’ocupació de Treball als Barris 2020 del SOC i del Pla de de Reactivació de la Diputació de Barcelona. En el primer cas s’han contractat 23 persones durant 6 mesos que treballaran als barris de Rocafonda, El Palau i/o Cerdanyola. Pel que fa al Pla de Reactivació, s’han contractat 11 persones a l’atur menors de 30 anys per una durada de 8 mesos.

Les persones contractades comptaran amb acompanyament i tutorització per part del personal tècnic del SOM, per afavorir així la seva inserció laboral i la possiblitat de trobar feina un cop finalitzat el contracte.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive